Áno, ide o aj o parametre prvého skladacieho telefónu spoločnosti OnePlus.

Oppo je materskou spoločnosťou OnePlus. Už dlhšie je známe, že práve títo dvaja výrobcovia majú v najbližších dňoch vydať nové skladacie zariadenia, ktoré budú určené pre odlišné trhy. Pokým Oppo Find N3 by nemal opustiť hranice Číny, tak práve OnePlus Open by mal byť jeho globálnou verziou. Aj z tohto dôvodu sú práve získané technické parametre modelu Find N3 tak zaujímavé, aj keď sa k nám pravdepodobne nikdy nedostane. 

Pokým kampaň pred predstavením OnePlus Open už začala, a bolo zverejnené aj video, tak spolu s technickými parametrami skladačky Oppo Find N3 sa na verejnosť dostal aj render tohto telefónu. Aj tento obrázok potvrdzuje veľmi tenké telo. Okrem toho sa predpokladá, že tento telefón bude mať taktiež pokročilý mechanizmus pántu, ktorý sa medzigeneračne zmenšil až o 37 %.

Pokiaľ sa pozorne pozrieme na render Oppo Find N3 z portálu GSMArena, tak je zrejmé, že je na ňom zobrazená horná časť telefónu. Na obrázku sa totiž nenachádza USB-C port, pričom na pravej strane je vidieť mechanický volič zvukových režimov. Leaker Digital Chat Station k obrázku pridal aj množstvo technických parametrov. 

Tie zahŕňajú 7,82-palcový vnútorný 120 Hz OLED displej s rozlíšením 2268 × 2440 pixelov. Externý 120 Hz OLED displej má 6,31-palca a rozlíšenie 2484 × 1116 pixelov. O vlajkový výkon sa postará vlajkový čipset Snapdragon 8 Gen 2 so 16 GB RAM a až 1 TB úložiskom. 

Render Oppo Find N3Zdroj: DigitalChatStation
Render Oppo Find N3

Vo výbave sa nachádzajú aj dve selfie kamery s rozlíšením 32 a 20 Mpx, zatiaľ čo zostava na zadnej strane obsahuje 48 Mpx hlavný, 48 Mpx ultraširokouhlý a 64 Mpx fotoaparát s 3× optickým priblížením. Batériu s kapacitou 4 805 mAh bude vraj možné nabíjať výkonom až 100 W. Do výbavy sa vraj dostane aj bezdrôtové nabíjanie. 

Už skôr sa hovorilo, že práve Oppo Find N3, ako aj jeho globálna verzia OnePlus Open, by mali poriadne potrápiť Samsung Galaxy Z Fold5. Veríme, že toto tvrdenie si budeme môcť už čoskoro overiť na vlastnej koži.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.