Oppo vyvolalo ošiaľ ešte pred predstavením modelu Find X.

Ten vznikol hlavne kvôli nápaditému riešeniu ukrývania fotoaparátov do tela zariadenia a tenkým rámčekom okolo displeja. Teraz je na rade vybavenejšia verzia, ktorá vznikla v spolupráci s automobilkou Lamborghini. Tá sa na trh dostane už 10. augusta.

Z nášho pohľadu najzaujímavejším prvkom nebude ani tak dizajn, ako nabíjacia superrýchla technológia Super VOOC. Kľúčové parametre sú identické s klasickým Find X, ktoré zahŕňajú 6,42-palcový Amoled displej s minimálnymi rámčekmi a čipsetom Snapdragon 845 a 8 GB pamäte RAM.

Prémiové bude naozaj všetko, ale vráťme sa k technológii Super VOOC. Tá by mala vedieť nabiť batériu z 0 na 100 % za 30 minút a to už je niečo. Pripomíname, že batéria pre Lamborghini edíciu je o niečo menšia, ako v prípade pôvodného Find X a činí 3400 mAh. Zadnú stenu zariadenia bude chrániť čierny panel s imitáciou karbónu a logom Lamborghini.

Smartfón sa už objavil v oficiálnej ponuke za 9999 CNY (prepočet 1300 eur) spolu so slúchadlami O-FREE Bluetooth (samostatne za cenu 90 eur). Pre porovnanie sa klasický Oppo Find X v 128 GB verzii predáva za 4999 CNY, čo je v prepočte približne 650 eur.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Oppo Find X ukážkovo zlyhal v teste odolnosti. Pozrite si video

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.