Telefón mal byť predstavený na veľtrhu MWC.

Oppo je ďalšia zo spoločností, ktoré oznámili svoj náhradný plán za zrušený kongres MWC. Vlajkovú loď Oppo Find X2 tak spoznáme 6. marca 2020 a predpokladá sa, že výrobca ukáže aj svoje inteligentné hodinky. Na novinku upozornil portál GSMArena.

Find X2 ponúkne procesor Snapdragon 865 a 6,5-palcový AMOLED displej s rozlíšením QHD+ a ochranným sklom Gorilla Glass 6. Telefón bude obsahovať pravdepodobne 8 GB RAM a 256 GB úložisko a tiež 4065 mAh batériu.

Vo výbave nebude chýbať 48 Mpx fotoaparát so senzorom Sony a ďalšie zadné fotoaparáty. Očakáva sa, že Oppo predstaví základnú verziu vlajkovej lode Find X2 a tiež aj verziu s prívlastkom Pro.

Tlačové konferencie výrobcov telefónov mali na veľtrhu MWC začať 22. februára. Kvôli koronavírusu sa však táto udalosť zrušila a firmy postupne oznamujú svoje náhradné plány. Aj napriek tomu sa však môžete tešiť v pondelok 24. februára na príval noviniek – svoje online prezentácie potvrdili spoločnosti Sony, Realme, Huawei aj Honor.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi, Oppo a Realme zrušili predstavenie v Barcelone: Majú náhradný plán

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit