Spoločnosť OPPO sa vydáva do oblasti internetu vecí a sľubuje inteligentnú konektivitu

Spoločnosť OPPO predstavila svoj nový rad rýchleho nabíjania OPPO MagVOOC, technológiu konektivity v automobile a ďalšie novinky.

Rýchle bezdrôtové nabíjanie MagVOOC

Pohodlné nabíjanie vzduchom a bleskové nabíjanie MagVOOC

Okrem toho, že spoločnosť OPPO predviedla svoju technológiu bezdrôtového nabíjania vzduchom, odhalila taktiež prvýkrát svoje technológie rýchleho magnetického nabíjania – rad OPPO MagVOOC.

Tento nový rad zahŕňa bezdrôtovú powerbanku MagVOOC, ktorá využíva systém magnetického vyrovnávania, zaisťujúci presné vyrovnanie telefónu a nabíjačky. Druhou súčasťou je ultratenká blesková nabíjačka MagVOOC. Konštrukcia oboch zariadení umožňuje ich jednoduché prenášanie. A k tomu ešte bezdrôtový stojanček na rýchle nabíjanie MagVOOC, ktorý pomáha ušetriť až 60 % času na prípravu v porovnaní s bežným nabíjaním cez kábel.

Rýchle bezdrôtové nabíjanie MagVOOCZdroj: Oppo
Rýchle bezdrôtové nabíjanie MagVOOC

Inteligentné možnosti pripojenia telefónu v aute

Spoločnosť OPPO tiež predstavila najnovšie úspechy v oblasti možností pripojenia inteligentných telefónov v aute. A to vrátane digitálneho kľúča od auta, diaľkového ovládania vozidla hodinkami OPPO Find X3, diaľkového ovládania vozidla hodinkami OPPO Watch 2 a taktiež bleskového nabíjania v aute.

Digitálny kľúč od auta umožňuje jednoducho cez Bluetooth odomknúť svoje auto pomocou smartfónu OPPO. Nie je potrebná žiadna mobilná sieť, čo je pre každodenné používanie pohodlnejšie.

Diaľkové ovládanie vozidla hodinkami OPPO Find X3 alebo OPPO Watch 2 umožňuje na diaľku cez aplikáciu zapnúť klimatizáciu. Môže taktiež pomôcť vyhľadať vozidlo pomocou zatrúbenia na diaľku.

Okrem toho môžete využívať pokročilú technológiu OPPO pre bleskové nabíjanie v aute, ktoré podporuje 65W rýchle nabíjanie OPPO VOOC cez USB a 40W bezdrôtové bleskové nabíjanie VOOC počas jazdy.

UWB nabíjanie
UWB nabíjanie

V budúcnosti sa inteligentné telefóny stanú riadiacim centrom vozidiel. Do ekosystému prepojenia inteligentného telefónu a vozidla bude začlenených stále viac pokročilých technológií.

Bezproblémovo prepojené zariadenia internetu vecí a ďalšie inovácie

Spoločnosť OPPO dosiahla úspechy s vývojom AR Glass 2021 a ďalších inteligentných domácich zariadení, ktoré sú všetky prepojené technológiou UWB.

OPPO AR GlassZdroj: Oppo
OPPO AR Glass

OPPO AR Glass 2021 využívajú delený design, vďaka ktorému sú okuliare ľahšie a ich dlhodobé nosenie je teda pohodlnejšie. Okuliare OPPO AR Glass 2021, vybavené bežným optickým riešením Birdbath, ponúkajú zážitky ako v kine.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.