Operátori vám pribalia aj bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds úplne zadarmo.

Orange a Telekom dnes štartujú predpredaj horúcich noviniek Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ a Samsung S10e, ktoré vynikajú moderným dizajnom, úplne novým displejom, bezdrôtovým reverzným nabíjaním, prednou duálnou kamerou a doteraz najväčšou pamäťou.

S paušálmi Go ich zákazníci Orangeu môžu získať už od 329 eur. Zároveň, všetci tí, ktorí si prémiové modely teraz predobjednajú, získajú aj lákavý benefit, a to bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds v hodnote 149 eur zadarmo.

Predobjednávky s bonusom

Predobjednávky na najnovšie vlajkové lode radu Galaxy S10 je možné využiť od dnes do 7. marca alebo do vypredania zásob. K tomu, aby si zákazníci mohli bonus uplatniť, je potrebné sa v tomto čase zaregistrovať na stránke https://www.samsung-bonus.eu/sk. Oficiálny predaj smartfónov sa začína 8. marca a v tento deň budú zároveň zákazníkom doručené všetky predobjednávky.

Ceny pre zákazníkov Orangeu

  • Samsung Galaxy S10 bude na výber v bielej a čiernej farbe za plnú cenu 899 eur
  • Vyšší model Samsung Galaxy S10+ black za 999 eur a Samsung Galaxy S10+ 512 GB ceramic black v hodnote 1250 eur
  • V ponuke operátora budú aj modely Samsung Galaxy S10e v čiernej a zelenej farbe za 750 eur.

Telekom detaily upresní

Telekom zaradí do ponuky všetky tri modely radu S10 predstavené na včerajšej tlačovej konferencii: S10e, S10 i S10+. Do predaja budú uvedené v piatok 8. marca 2019 a jednotlivé farebné i pamäťové verzie bude postupne upresňovať.

Slúchadlá s bezdrôtovým nabíjaním

Každého zákazníka, ktorý si predobjedná Samsung Galaxy S10 aj S10+, Orange a Telekom odmenia novými slúchadlami Galaxy Buds. Keďže oba tieto modely budú disponovať unikátnou funkciou reverzného bezdrôtového nabíjania, zákazníci si budú môcť slúchadlá nabiť aj priamo pomocou smartfónu.

Zdroj: Orange, Telekom

Prečítajte si aj:

Samsung ukázal v San Franciscu smartfóny Galaxy S10: Vieme o nich všetko. Poznáme ceny, dostupnosť a aj to, ako ušetriť (redakčné VIDEO)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.