Dáta zadarmo aj robotický vysávač.

Telekom predstavil svoju vianočnú ponuku pre rok 2018, ktorá bude platiť od 24. októbra 2018. K dispozícii budú špeciálne ponuky pre používateľov s paušálmi ÁNO, Easy kartami a tiež aj pre firemných zákazníkov.

Operátor tiež oznámil navýšenie dátových balíčkov v paušáloch ÁNO, venujeme sa tomu v tomto článku.

Paušály ÁNO s dátami zadarmo a dotovanými zariadeniami

V prípade paušálov ÁNO sú prvým darčekom dáta zadarmo. Každý, kto si aktivuje alebo predĺži paušál ÁNO vo verzii ÁNO L a vyššie, získa 2 GB dát mesačne navyše na obdobie 24 mesiacov.

Telekom bude lákať aj hardvérovými ponukami. K dispozícii bude nový hardvér a tým je robotický vysávač iRobot Roomba 965. Používatelia si budú môcť zobrať k mobilným službám aj 49-palcový 4K televízor od Samsungu či PlayStation 4 s dvoma ovládačmi a troma hrami.

Vianočný Telekom cenník pre Roomba 965 a 4K TV od Samsungu. Obrázok si zväčšite kliknutím naň

Nebudú chýbať ani obľúbené dvojičky, tento rok bude k dispozícii jedna ponuka. K Huawei P20 lite získate 10-palcový Huawei MediaPad T3. K fixným službám bude k dispozícii dotovaný notebook Lenovo IdeaPad 330S.

Vianočný darček dostanú aj všetci existujúci používatelia paušálov ÁNO a Happy. Tí si môžu aktivovať službu StreamOn zadarmo na 2 mesiace. Službu je potrebné aktivovať prostredníctvom Telekom aplikácie v čase od 1. 11. do 31. 12. 2018. Platnosť služby je 2 mesiace od momentu aktivácie. Deaktivácia služby následne prebehne automaticky.

Vianočný Telekom cenník pre dvojičky a pre notebook IdeaPad. Ten bude dostupný k fixným službám

Easy s ročnými dátovými balíkmi

V prípade predplatených kariet Easy pripravil Telekom špeciálne dátové balíčky, ktoré budú mať platnosť 1 rok. Budú sa predávať aj mimo vianočnej kampane, počas Vianoc budú dostupné za výhodnejšiu cenu. K dispozícii bude 24 GB balíček, ktorý obsahuje 2 GB dát na mesiac po dobu 12 mesiacov. Ten sa bude predávať za 49 eur počas Vianoc, resp. za 69 eur štandardne.

Druhý ročný balíček bude obsahovať 512 MB na mesiac počas celého roka, jeho vianočná cena bude 19 eur, resp. 29 eur štandardne. Ročné balíky sa budú dať získať digitálne, ale aj vo forme darčekového kupónu. Ten sa dá kúpiť na predajni, na webe a cez call centrum. Službu si môžete aktivovať aj digitálne SMS správou alebo cez aplikáciu.

V oboch prípadoch sa nespotrebované dáta prenášajú do ďalšieho mesiaca a je možné k ním dokúpiť 1 GB extra dát za 3 eurá, ak by ste spotrebovali mesačnú a prenesenú porciu dát predčasne.

Podobne ako paušály ÁNO a Happy, aj Easy získa StreamOn zadarmo. V tomto prípade to bude v období od 1. 11. do 31. 12. 2018 na jeden deň v týždni. V každom týždni si môže žiadaný deň zvoliť samotný používateľ, aktiváciu je možné uskutočniť cez aplikáciu. Na konci daného dňa, o polnoci, sa služba automaticky deaktivuje.

Vianočná Telekom ponuka pre Easy

Vianoce aj pre firemných zákazníkov

V prípade firemných zákazníkov je novinkou služba Magenta odmeny pre firmy. Pokiaľ má firma kombináciu mobilných služieb vo výške minimálne 50 eur bez DPH a fixných služieb vo výške minimálne 30 eur bez DPH, získa bonus na zariadenie vo výške až trojnásobku mesačného poplatku.

Ak máte iba mobilné služby vo výške aspoň 50 eur, získate hardvérový bonus vo výške jednej mesačnej platby.

Bonus je možné využiť hneď alebo počas 27 mesiacov od podpisu zmluvy a to na jedno zariadenie alebo na viacero zariadení. Bonus na zariadenie v rámci Magenta 1 nie je kombinovateľný s dvojnásobnými dátami. Viac informácii o tejto ponuke nájdete na webe Telekom.sk.

Telekom Vianoce 2018

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Telekom navýšil dáta v paušáloch ÁNO. Väčšie balíky dostanú aj existujúci používatelia

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit