Nová aplikácia už čoskoro nahradí aplikáciu Orange Go. Predpokladaný dátum spustenia je na jeseň.

Orange na stretnutí s novinármi ponúkol prvý pohľad na novú aplikáciu Môj Orange, ktorú pripravuje. Novinka nahradí existujúcu aplikáciu Orange Go, ktorá je na trhu 6 rokov, dostala 41 vydaní a zaznamenala 674 tisíc inštalácií. Aplikáciu aj dnes používa 130 tisíc aktívnych používateľov, ktorí ju spustia aspoň raz za mesiac. 80% jej používateľov využíva platformu Android.

Používatelia dnes používajú aplikáciu Orange Go najmä na kontrolu spotreby a faktúr. Jej náhrada, Môj Orange, má fungovať podľa Orangeu ako aktívny nástroj na spravovanie služieb. Operátor ju momentálne testuje s vybranými zákazníkmi a zamestnancami, verejnosti ju chce sprístupniť na jeseň 2018.

Nová aplikácia umožní aj aktiváciu doplnkových služieb

Intuitívnejšia a modernejšia

Môj Orange vychádza z konceptu aplikácie, ktorú využíva Orange aj v ostatných krajinách. Jej slovenská verzia je však upravovaná na mieru, podľa požiadaviek slovenskej pobočky. Novinka má byť v porovnaní s Orange Go intuitívnejšia, používateľsky prívetivejšia a prehľadnejšia. Takisto využíva modernejší dizajn, aktuálne trendy mobilných aplikácií a ponúka jednoduchšiu navigáciu.

Môj Orange tiež umožní aktiváciu doplnkových služieb a má byť univerzálnejšia pre používateľov fakturovaných aj predplatených služieb. Z pohľadu používateľov Prima kariet je to dôležitá novinka, nakoľko aplikácia Orange Go bola určená iba používateľom paušálov. Rozhranie a ponuka aplikácie sa prispôsobuje tomu, aké máte aktívne služby.

Môj Orange využijú používatelia s paušálmi aj predplatenými kartami

Prečítajte si aj:

Orange: Pozrite si aktualizovaný zoznam smartfónov s podporou VoLTE

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit