Benefity majú platnosť jeden mesiac.

Orange reaguje na aktuálnu situáciu a svojim zákazníkom sa snaží pomáhať vo forme viacerých benefitov. Operátor pred pár dňami oznámil sprístupnenie prémiových TV kanálov zadarmo, teraz informuje o benefitoch pre používateľov mobilných služieb.

Tí používatelia, ktorí to potrebujú, si môžu aktivovať 10 GB mobilných dát na domáce použitie. Tieto extra dáta môžu byť užitočné napríklad v prípade nedostupnosti iného pripojenia a Orange takisto ponúka aj neobmedzené SMS/MMS správy a Nonstop dátový balík Chat. Všetky benefity je možné získať bez poplatkov a ich cieľom je pomôcť používateľom, ktorí to skutočne potrebujú.

10 GB balík dát na domáce použitie je určený pre výnimočné prípady ako náhrada domáceho pripojenia s cieľom uľahčiť pripojenie pre ľudí zo svojich domovov. Operátor si vyhradzuje právo prestať tento benefit poskytovať v prípade jeho využívania pri presunoch a cestovaní – cieľom je podporovať zotrvanie zákazníkov na domácej adrese. Aktivácia balíka je jednoduchá, stačí poslať SMS v tvare DATA na číslo 317 a 10 GB dát zákazník získa automaticky.

Zákazníci Orangeu si tiež môžu bezplatne aktivovať balík neobmedzených  SMS/MMS zadarmo. Stačí poslať SMS v tvare SMS na číslo 316.

Pre používateľov paušálov s mesačným poplatkom od 15 eur je k dispozícii aj bezplatný benefit vo forme Nonstop dátového balíka Chat, vďaka ktorému je možné neobmedzene využívať najpoužívanejšie chatovacie aplikácie, ako je Whatsapp, Messenger, Skype alebo Viber bez toho, aby sa spotrebovávali predplatné dáta.

V prípade potreby je možné cez dané aplikácie zrealizovať aj hovor, či videohovor, detailné informácie nájdete v tomto článku. Pre aktiváciu benefitu stačí poslať SMS v tvare CET na číslo 716.

Všetky tieto benefity dáva Orange svojim zákazníkom na mesiac, pre zákazníkov s predplatenou kartou na 30 dní s možnosťou predĺženia podľa aktuálnej situácie v krajine. Benefit neobmedzených správ môžu využiť aj zákazníci FunFónu. Benefity je možné navzájom kombinovať. Všetky informácie o aktivitách a opatreniach Orangeu v súvislosti s aktuálnou situáciou sú dostupné aj na orange.sk/spolu-s-vami.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Operátori sprístupňujú detské a prémiové TV kanály zadarmo: Poznáme detaily

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit