Až 60 GB dát zadarmo na jeden rok je letný benefit, ktorý teraz môžete získať u Orangeu. Stačí, ak si svoj nový paušál zakúpite cez e-shop a automaticky budete odmenení dátami navyše. Nemusíte teda navštíviť  kamennú predajňu, ale svoj nákup môžete vybaviť jednoducho, rýchlo a komfortne z domu. Okrem extra dát zadarmo máte možnosť získať aj ďalšie výhody.

V prípade, že si cez e-shop objednáte paušály ISIC, Go Europe 10 €, Go Europe 15 € a Go Data 15 €, dostanete dáta navyše. Konkrétne 2 GB mesačne na celý rok. Ak sa rozhodnete pre niektorý z paušálov s mesačným poplatkom od 20 €, teda paušály Go Europe 20 €, Go Europe 25 €, Go Europe 30 €, Go Europe 40 €, Go Europe 65 € a Go Data 20 €, Go Data 30 €, získate až 5 GB dát mesačne po dobu celého roka, čiže spolu až 60 GB dát zdarma.

Nákup cez e-shop sa oplatí, pretože si aktuálnu ponuku extra dát, ktorá platí do 5.9.2018, môžete skombinovať so všetkými aktuálnymi ponukami, napr. Bonus za prenos čísla až do 150 € ako zľavu na paušál alebo telefón, či využiť ďalšiu extra  zľavu na paušál alebo na telefón.

Zľava na telefón až do výšky 70 €, prípadne jednorazová zľava na paušál

Pri online nákupe automaticky získate extra zľavu na vybrané zariadenia, a to až do výšky 70 € oproti nákupu v kamennej predajni. V prípade, že telefón nepotrebujete, tiež neobídete naprázdno. Automaticky získate jednorazovú  zľavu z paušálu až do výšky 20 eur.

Extra zľavy pre verných

Orange vždy myslí aj na svojich existujúcich zákazníkov, ktorí po prihlásení do e-shopu získajú exkluzívnu ponuku paušálu šitú na mieru podľa ich priemernej mesačnej spotreby.

Expresné doručenie telefónu

Navyše, ak si objednáte telefón cez Orange e-shop do 13:00 hod, bude ho mať doma už nasledujúci pracovný deň, pričom za doručenie kuriérom neplatíte vôbec nič. Navyše, telefón si môžete zakúpiť aj na splátky bez úrokov a doplatkov.

Viac o optickom internete od Orange

VIDEO TOUCHIT: Na návšteve v našej redakcii – Orange Promo Van

Značky: