Operátor prináša do balíku služieb Love neobmedzené volania Navzájom zadarmo s paušálom od 8 eur mesačne.

Skupinu Navzájom zadarmo, ktorá obsahuje neobmedzené volania v rámci vytvorenej skupiny ľudí, si môže v Orangei štandardne vytvoriť iba používateľ s paušálom, ktorého mesačný poplatok je vo výške aspoň 20 eur. Operátor teraz prináša novinku a v prípade balíka služieb Love sprístupňuje skupinu Navzájom zadarmo aj pre paušály s mesačným poplatkom od 8 eur.

Balíky Love kombinujú pevný internet s televíziou do domácnosti a mobilný paušál. Takisto ponúkajú aj ďalšie výhody, jednou z nich je nová možnosť vytvoriť si svoju skupinu Navzájom zadarmo pre každé telefónne číslo v rodine s balíkom služieb Love. Orange umožňuje aktivovať ku každému balíku Love tri ďalšie hlasové paušály. Na výber je paušál Go Europe 32 € s akciovou cenou 20 eur alebo paušál Go Europe 12 € s akciovou cenou 8 eur mesačne. Každý z majiteľov hlasového paušálu si pre svoje telefónne číslo môže založiť skupinu Navzájom zadarmo a zadarmo telefonovať s rodinou alebo priateľmi, ktorých si do skupiny Navzájom zadarmo pridá.

Skupina Navzájom zadarmo štandardne obsahuje maximálne 5 členov. Za mesačný poplatok 3 eurá za každého člena navyše je možné zvýšiť limit až na 8 členov. K dispozícii je tiež možnosť byť členom až dvoch skupín súčasne, taktiež za poplatok 3 eurá mesačne.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Orange prináša nové balíky Love. Obsahujú mobilný paušál a pevný internet s televíziou (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit