Službu ponúkal takmer 1,5 roka.

Orange oznámil, že 1. februára 2021 ukončil predaj satelitnej TV. Túto službu ponúkal od 15. augusta 2018. Existujúci zákazníci Orange TV cez satelit môžu službu využívať aj naďalej bez akejkoľvek zmeny, noví používatelia si však už túto službu nekúpia.

Operátor sa vyjadril, že satelitnú TV považoval za doplnok k portfóliu hlavných Orange TV služieb. Cieľom tejto služby bolo sprístupniť televíziu od Orangeu čo najväčšiemu publiku. Dostupnosť služby Orange TV cez kábel sa však v porovnaní s letom 2018 viac ako zdvojnásobila a aktuálne k nej má prístup viac ako 1,3 milióna domácností na Slovensku.

Orange ponúka okrem služby Orange TV cez kábel aj Orange TV cez internet. Na jej používanie je potrebné iba internetové pripojenie od ľubovoľného operátora. Toto riešenie teda môžu využívať aj tí zákazníci, ktorí nie sú v pokrytí IPTV služby od Orangeu a chcú si aktivovať TV službu od tohto operátora.

Orange TV cez internet je k dispozícii na počítači cez webový prehliadač, na mobilných zariadeniach cez mobilnú aplikáciu a tiež aj na vybraných inteligentných televízoroch vo forme aplikácie, resp. cez zariadenie Orange TV stick.

Zdroj: Orange

Reklama:

Prečítajte si aj:

Aplikácia Orange TV je k dispozícii pre inteligentné televízory Samsung

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit