Stačí zaslať bezplatnú SMS správu na číslo 100 s textom DARUJEM.

Orange koncom októbra spustil kampaň Darujte dáta, v rámci ktorej môžete pomôcť pestúnskym rodinám. Stačí darovať svoje nevyužité dáta, ktoré by vám inak prepadli.

Aby ste darovali svoje nevyužité dáta, je potrebné zaslať bezplatnú SMS správu na číslo 100 s textom DARUJEM. O žiadne dáta takýmto spôsobom reálne neprídete a dáta, ktoré by inak prepadli, sa využijú na dobrý účel. Kampaň prebieha do 31. januára 2020, dáta môžete darovať v každom fakturačnom období v rámci trvania kampane.

Orange dôkladne vyberá pestúnske rodiny a obdarúva ich v spolupráci s občianskym združením Návrat. Pôvodne chcel obdarovať jednu rodinu za každých 7 200 GB nevyužitých dát, tento objem však prehodnotil a znížil ho na 1 800 GB.

Operátor do dnešného dňa vyzbieral už 70 761 GB, do kampane sa zapojilo 22 993 zákazníkov. Aktuálne sú teda vyzbierané dáta už pre 39 pestúnskych rodín. Orange odovzdal balík služieb Love prvým 20 pestúnskym rodinám na stretnutí minulý týždeň v Žiline. Ďalšie stretnutia sa uskutočnia začiatkom februára 2020 v Prešove a Bratislave.

Viac informácií o projekte Darujte dáta nájdete na stránke www.orange.sk/darujem.

Zdroj: TS Orange

Prečítajte si aj:

Vianoce v Orangei budú o pomáhaní druhým: Operátor predstavil dve kampane (VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit