Tablet prináša LTE pripojenie, operačný systém Android 5.0, strereoreproduktory s technológiou Dolby Atmos a 8“ HD IPS displej.

Orange zaradil do svojej ponuky nový tablet Lenovo TAB 2 A8. Cenovo dostupný rad A príjemne prekvapuje širokými možnosťami zábavy. Lenovo spojilo to najlepšie z mobilu a tabletu do jedného prepracovaného zariadenia – tabletu TAB 2 A8. Zariadenie disponuje vysokorýchlostným 4G LTE pripojením, operačným systémom Android 5.0 ako aj výkonným 64-bitovým štvorjadrovým procesorom, ktorý zaručí plynulý výkon vždy s rýchlou odozvou.

Prístroj je vybavený 8“ HD IPS displejom a zaujmú aj dva predné reproduktory s technológiou Dolby Atmos. Na jedno nabitie vydrží podľa výrobcu až 8 hodín. S hrúbkou len 9 mm je nový LTE tablet TAB 2 A8 praktickým a skladným spoločníkom pre cestovanie. Navyše špeciálne navrhnuté prémiové aplikácie Lenovo vám pomôžu využiť váš tablet naplno. Zdieľajte súbory s priateľmi, zabezpečte svoje zariadenie, zrýchlite ho, synchronizujte kontakty a ešte omnoho viac.

Model Lenovo TAB 2 A8 je v sieti Orange Slovensko dostupný od 12. augusta 2015. Tablet možno zakúpiť online, ako aj na predajných miestach Orange v akciovej cene už od 1 EUR.

Vo voľnom predaji je dostupný v cene od 129 EUR s DPH v modrom a bielom prevedení. Požiadali sme o jeho zapožičanie na test.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit