Televízia Markíza prinesie záverečný špeciál jedného z najúspešnejších seriálov v stredu 31. augusta 2022 ako darček pre divákov pri príležitosti 26. narodenín tejto televízie.

Bude to celovečerný záverečný špeciál rodinného seriálového hitu Oteckovia. Uzavrú sa v ňom osudy všetkých jeho obľúbených hrdinov, tešiť sa môžete aj na veľký návrat viacerých postáv, ktoré sa v poslednej sérii z deja už vytratili.

Diváci mohli sledovať príbehy slovenských oteckov takmer štyri a pol roka, od 1. januára 2022 do 10. júna 2022, každý pracovný podvečer o 17:55 hod. Celkovo televízia priniesla 772 štandardných epizód rozdelených do piatich sérií a štyri vianočné špeciály. Seriál odštartoval so štvoricou oteckov, ktorých stvárňovali Marek Fašiang, Braňo Deák, Vlado Kobielsky a Filip Tůma.

Veľkej popularite sa tešili aj ich seriálové rodiny, ktoré tvorili herecké mená ako Zuzana Mauréry, Monika Hilmerová, Dominika Kavaschová, Eva Pavlíková, Zuzana Porubjaková, Natália Puklušová, Mária Bartalos, Roman Poláčik, či Jana Kovalčíková. Oteckovia objavili aj množstvo detských hereckých talentov ako Oliver Oswald, Maroš Baňas, Karina Qayumová, Zuzana Kraváriková, Tobias Král, Izabela Gavorníková, Jakub Horák, či Laura Gavaldová.

Neskôr sa herecká zostava seriálu rozrástla aj o Jána Koleníka, Kristínu Turjanovú, Pavla Topoľského, Dávida Hartla, Braňa Mosného, Barboru Švidraňovú, Gabrielu Dzuríkovú, či Alžbetu Bartošovú, v poslednej sérii dej oživila nová rodina Veselých, ktorú reprezentovali Daniel Žulčák alebo Andrea Bučko.

V celovečernom finále seriálu sa môžete tešiť aj na postavy, ktoré už seriál medzičasom opustili, ako napríklad Alex (Braňo Deák), Ema (Jana Kovalčíková), Sisa (Dominika Kavaschová), či Max (Tobias Král).

OTECKOVIA – FINÁLE sa vysiela v stredu 31. augusta 2022 o 20:30 hod. na TV Markíza. Oteckovia pripravia Tomášovi (Marek Fašiang) prekvapenie a zorganizujú mu rozlúčku so slobodou. Tá sa im však poriadne vymkne spod kontroly.

Zdroj: TV Markíza

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.