Towercom budúci týždeň spustí službu otta, bude dostupná aj cez hybridnú televíziu.

Služba otta bude k dispozícii za mesačný poplatok 4,99 eur mesačne pri ročnej viazanosti, resp. 5,99 eur bez viazanosti. Za tento poplatok získate prístup ku knižnici približne 600 titulov. Towercom bude knižnicu obmieňať na mesačnej báze a otta tiež ponúkne prístup k živému vysielaniu 5 TV kanálov – Jednotka, Dvojka, TV JOJ, JOJ Plus a WAU a 7-dňový TV archív pre tieto TV kanály.

Obsah bude dostupný v závislosti od dodávateľa aj v HD kvalite pri dátovom toku 3 Mbps a to platí aj pre TV archív. Tituly budete môcť sledovať vo verzii so slovenským dabingom, pri vybraných tituloch a európskej tvorbe bude k dispozícii originálny dabing a slovenské titulky.

otta má podľa Towercomu fungovať ako nelineárny doplnok k lineárnej televízii. Službu budete môcť využívať na hybridnom TV prijímači s podporou štandardu HbbTV, na klasickom televízore v kombinácii so set-top boxom Alma iHD a v príprave sú aj aplikácie pre inteligentné televízory značiek LG a Samsung. V druhej vlne pribudnú aplikácie pre TV Sony a Panasonic.

otta ponúkne na úvod okrem videotéky aj 5 TV kanálov so 7-dňovým archívom

Aj na mobilných zariadeniach a počítači

Pri spustení služby budú tiež dostupné mobilné aplikácie pre iOS a Android a webové rozhranie, takže službu bude možné sledovať aj na počítači. Podľa Towercomu bude fungovať na všetkých bežne používaných internetových prehliadačoch. Vo všetkých prípadoch je predpokladom používania služby pripojenie do internetu.

Dostupnosť služby na rôznych zariadeniach umožní pokračovať v sledovaní filmu, ktorý začnete sledovať na smartfóne, na televíznej obrazovke a naopak. V rámci jedného účtu bude možné vytvoriť 4 používateľské profily a vytvárať si vlastný zoznam obľúbených titulov. Služba vám tiež odporučí nové tituly, v prvom verzii však nebude využívať personalizáciu odporúčaní. Dostupné filmy budete môcť filtrovať podľa kategórií, prípadne využiť funkciu vyhľadávania.

Služba otta bude spustená v priebehu nasledujúceho týždňa. Používatelia si ju budú môcť vyskúšať na 7 dní zadarmo a následne si ju v prípade záujmu objednať za poplatok 4,99 eur mesačne pri viazanosti. Towercom bude ponúkať aj zvýhodnený balík novej služby v kombinácii so službou Plustelka.

Službu otta bude možné využívať na televízoroch, počítačoch aj mobilných zariadeniach

V ponuke služby okrem iného nájdete:

Zahraničné tituly: The Circle, Paddington, Vlk z Wallstreet, Red 2, Švadlena, Kráľova reč, Jackie a ďalšie

Slovenská a česká klasika: S tebou mne baví svět, S čerty nejsou žerty, Vesničko má středisková, Dívka na košteti, Copak je to za vojáka, Bony a klid, Princ a Večernice, Jak utopit Dr. Mráčka a ďalšie

Európska kinematografia: Život tej druhej, Život Adéle, Ďaleko od ľudí, Macbeth a ďalšie

Prečítajte si aj:

Hybridná televízia už aj pre divákov RTVS, neprídu ani o žiaden zápas na MS v hokeji

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit