Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Líder v predaji elektroniky Alza.sk a spoločnosť LEGO spájajú svoje sily a posilňujú strategickú spoluprácu. Jej cieľom je ešte viac zlepšiť ponuku a služby pre zákazníkov.

Výsledkom je otvorenie prvého kamenného obchodu LEGO priamo v priestoroch Showroomu Alza.sk v Bratislave – Nivy Centrum a to už zajtra – 13. októbra 2023. Tento obchod LEGO bude fungovať ako predajňa s priamym predajom zákazníkom, čo zaručí možnosť okamžitého nákupu a najmä príjemný zážitok z nakupovania vďaka množstvu interaktívnych prvkov a zostavených modelov.

Priestor obchodu LEGO v Showroome Alza.sk v Bratislave má rozlohu presahujúcu 80 metrov štvorcových, čo zaisťuje dostatok miesta na prezentáciu produktov a komfortné nakupovanie pre zákazníkov. Od 13. októbra tak majú po novom možnosť vybrať si z viac ako 199 vystavených produktov LEGO, ktoré budú ihneď dostupné k odberu. Vystavené stavebnice LEGO si zákazníci budú môcť kúpiť priamo na mieste, bez nutnosti predchádzajúcej online objednávky.

„Otvorenie prvého obchodu LEGO v Showroome Alzy v Nivy Centrum v Bratislave je symbolom neobyčajnej spolupráce medzi spoločnosťou LEGO a Alza.sk. Prinášame inovatívny spôsob, ako diferencovať Alza ponuku a poskytnúť zákazníkom jedinečný zážitok pri nákupe stavebníc LEGO,“ hovorí Martin Hadraba, divízny riaditeľ nákupu a Alza predaja.

„Vďaka našej novej spolupráci bude mať Alza.sk možnosť ponúkať zákazníkom široký sortiment produktov LEGO priamo, nielen prostredníctvom svojho e-shopu,“ komentuje Iva Ambrožová, riaditeľka marketingu spoločnosti LEGO v ČR a SR. Pre spoločnosť LEGO je blízky kontakt so zákazníkom jedným z kľúčových pilierov, na ktorých stavia dlhodobú stratégiu smerovania spoločnosti. Dostupnosť stavebníc a pozitívny zážitok z nákupného procesu vníma ako dôležitú súčasť misie, ktorá spočíva v inšpirovaní a rozvoji staviteľov zajtrajška – teda detí.

Alza.sk aktuálne ponúka až 20-tisíc rôznych hračiek, z toho má cez 14-tisíc ihneď na sklade. Za posledné dva roky Alza priemerne predala 2,4 milióna kusov hračiek ročne. Najúspešnejšou kategóriou sú dlhodobo práve LEGO stavebnice. „Len za posledné dva roky zákazníci na Alza.sk kúpili viac ako 150-tisíc kusov stavebníc LEGO, čo svedčí o vysokom dopyte a obľube tejto značky medzi zákazníkmi,“ dopĺňa country manažérka Alza.sk Andrea Slaná.

Alza prichádza s fantastickou ponukou pre všetkých fanúšikov LEGO stavebníc!

V rámci Alza Days má pre zákazníkov pripravené úžasné zľavy na vybrané stavebnice LEGO. Od 9.-22. októbra 2023 získajú zákazníci zľavu v rozmedzí 10-20 % na vybrané stavebnice LEGO, ktoré sú k dispozícii priamo na e-shope Alza.sk alebo v kamennej predajni. Ale to nie je všetko!

„Od zajtra pri každom nákupe v bratislavskom Showroome Nivy Centrum dostane zákazník ako darček stavebnicu LEGO® Halloweenska mačka a myš (40570[1]). Takže si nezabudnite dátum 13. októbra poznačiť v kalendári a príďte si užiť týždeň plný zliav, zábavy a radovánok s LEGO počas Alza Days. Tešíme sa na vás v bratislavskom Showroome Alza.sk v Nivy Centrum,“ dodáva Slaná.

Viac o Alza sortimente hračiek nájdete na: https://www.alza.sk/hracky/lego-shop


[1] Darčeky za nákup sa budú rozdávať do vyčerpania zásob

Značky: