Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová fototlačiareň instax mini Link 3 umožňuje používateľom jednoducho tlačiť fotografie zo Soho smartfónu a teraz pomocou instax AiR Studio bez námahy vytvárať „in-the-moment“ 3D AR efekty.

Vychutnajte si dokonalý zážitok z fotobúdky v aplikácii s Click to Collage. Tento režim zachytí sériu šiestich obrázkov v trojsekundových intervaloch a premení ich na super zábavnú koláž pripravenú na tlač. Nový mini film instax „SPRINKLES“ je inšpirovaný efektmi instax AiR Studio.

FUJIFILM Europe GmbH, divízia Imaging Solutions, je pripravená uviesť na trh novú tlačiareň okamžitých fotografií instax mini Link 3, ktorá je navrhnutá tak, aby premenila vaše každodenné chvíle na živé, farebné mini fotografie instax. Tento inovatívny produkt, aktualizácia veľmi populárnej tlačiarne instax mini Link 2, kombinuje špičkovú technológiu s hravými funkciami, vďaka čomu je dokonalým spoločníkom na zachytávanie, tlač a zdieľanie životných momentov jednoducho zábavným a kreatívnym spôsobom.

Tlačiareň instax mini Link 3 v kombinácii s novým instax AiR Studio umožňuje užívateľom pridávať „momentálne“ 3D AR efekty pri fotografovaní. Jednoducho si vyberte pozadie, pridajte nejaký dekor a dokončite animáciou. S možnosťami, ako sú konfety, reflektory a postrekovače, si každý nájde niečo, čo môže svojim fotografiám pridať trochu extra kreatívneho kúzla.

Nová instaxová tlačiareň tiež ponúka dokonalý zážitok z fotobúdky v aplikácii s režimom Click to Collage. To umožňuje používateľom zachytiť sériu šiestich obrázkov v trojsekundových intervaloch a potom vybrať dva, štyri alebo šesť zábavných záberov na tlač ako koláž, plus možnosť tlače z videa a množstvo ďalších kreatívnych spôsobov hravej interakcie s priateľmi.

K dispozícii v troch trendových farbách – Sage Green, Clay White a Rose Pink – textúrovaná a ľahko držateľná tlačiareň instax mini Link 3™ je navrhnutá tak, aby bola mobilná ako váš smartfón, čo vám umožní tlačiť fotografie jednoducho a bez námahy odkiaľkoľvek. Táto instaxová fototlačiareň, zdobená tromi jedinečnými LED svetlami na prednej strane, ktoré vám povedia, čo tlačiareň práve robí, je funkčná aj štýlová. Tlačiareň podporuje aj digitálny fotoaparát instax Pal™ pre priamu tlač a je vybavená portom USB typu C pre jednoduché nabíjanie.

Cena a dostupnosť

Okamžitá fototlačiareň Fujifilm instax mini Link 3™ bude k dispozícii za maloobchodnú cenu odporúčanú výrobcom 129,99 EUR (s DPH). Očakáva sa, že bude k dispozícii na predaj v celej Európe 28. augusta 2024.

Uvedenie nového filmu instax vo formáte mini – film “SPRINKLES”

Spoločnosť Fujifilm je tiež nadšená, že môže oznámiť uvedenie nového mini filmu instax™ „SPRINKLES“. Film, inšpirovaný novými efektmi instax AiR Studio™, obsahuje farebný vzor posypu pripomínajúci koláče, zmrzlinu a iné sladkosti. Strieborné posypy majú kovový lesk, ktorý zvýrazňuje dizajn, vďaka čomu je film farebný, zábavný a pútavý.

Film SPRINKLES sa perfektne hodí k charakteristickým režimom instax AiR Studio a Click to Collage tlačiarne instax mini Link 3, čo vašim okamžitým fotografiám dodáva extra nádych zábavy a kreativity.

Cena a dostupnosť

Nový mini film instax „SPRINKLES“ bude uvedený na trh v rovnaký dátum, 28. augusta 2024, za maloobchodnú cenu odporúčanú výrobcom 9,99 EUR (s DPH).

instax UP!™ aktualizácia aplikácie pre smartfóny

A to nie je ono! Fujifilm tiež oznamuje aktualizáciu svojej bezplatnej aplikácie instax UP! na stiahnutie. Aplikácia určená pre používateľov instax na digitálne skenovanie, import, organizovanie a ukladanie svojich fotografií na jednom mieste bez ohľadu na to, ktorý instantný film, fotoaparát alebo tlačiareň Fujifilm instax používajú.

Najnovším prírastkom do aplikácie instax UP! je zavedenie „instax Days“, novej funkcie kalendára, v ktorej sú vaše naskenované fotografie instax automaticky označené dátumom a pridané do kalendára. Používatelia okamžite poznajú dátumy kľúčových momentov a môžu dátumy upravovať.

Aktualizovaná aplikácia instax UP! je k dispozícii už dnes.

Značky: