Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Panasonic predstavuje novú bezpečnostnú kameru KX-HNC800 s rozlíšením Full-HD.

Je vybavená napríklad funkciou predčasného nahrávania, takže zachytí viac záznamu než konkurenčné modely.

Nahrávajte všetko, čo chcete, a nič iné

Kvôli lepšej ochrane súkromia je kamera KX-HNC800 vybavená posuvnou manuálnou krytkou, ktorou sa dá v prípade potreby veľmi ľahko zakryť objektív aj mikrofón. To príde vhod v situácii, kedy nahrávať nechceme, napríklad pri príchode hostí.

Už nikdy neprídete o dôležitý okamih

Vďaka funkcii predčasného nahrávania nikdy nezmeškáte kľúčový okamih vhodný pre záznam, a to ani v prípade, že nestihnete včas stlačiť spúšť. Obraz sa totiž automaticky nahráva neustále a ukladá sa vo dvojsekundových sekvenciách, takže máte k dispozícii dve sekundy záznamu ešte predtým, ako nahrávanie spustíte. Pri stlačení spúšte sa tieto dve sekundy uložia.

Jednoduchá synchronizácia s ďalšími súčasťami chytré domácnosti

Panasonic KX-HNC800 je samostatná kamera, ktorá však umožňuje jednoduchú synchronizáciu s bezdrôtovou domácou sieťou, vonkajšími i vnútornými kamerami, chytrými elektrickými zásuvkami a ďalšími senzormi a komponenty systému Smart Home.

Pokiaľ prístroj zaregistruje pohyb pred objektívom, natáčanie sa okamžite spustí a správu o tom možno poslať až na osem inteligentných telefónov, tabletov a pod.

Ostrý a kvalitný obraz, záber celej miestnosti

Širokouhlý objektív kamery Panasonic KX-HNC800 umožňuje vďaka diagonálnemu uhla záberu 142 stupňov zachytiť celú miestnosť. Dĺžka záznamu dosahuje až 145 hodín.

Záznam sa ukladá v rozlíšení Full HD (1080p) automaticky na pamäťovú kartu microSD / SDHC / SDXC, prípadne do telefónu či tabletu. Stačí vysunúť kartu z kamery a vložiť ju do daného mobilného zariadenia. Vďaka tomu je celá zostava oveľa lacnejšia ako najrôznejšie cloudové riešenia, navyše sa kvôli inštalácii nemusia podpisovať žiadne dlhodobé zmluvy. Kvalita záznamu s frekvenciou 30 snímok za sekundu je vysoká dokonca aj v slabom svetle, objektív sa vyznačuje rýchlym automatickým zaostrovaním.