Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Axis Communications dnes oznámila, že na pozíciu obchodného riaditeľa pre východnú Európu nastupuje Petr Tošner.

Novo vzniknutú pozíciu v rámci rastúceho regionálneho tímu bude zastávať po tom, čo pôsobil v spoločnosti Axis od roku 2012 ako marketingový manažér pre východnú Európu.

„Nová pozícia regionálneho obchodného riaditeľa vzniká preto, aby sme zaistili kvalitné riadenie rastúcich obchodných tímov v krajinách východnej Európy a ďalej stimulovali expanziu IP videodohľadových systémov na úkor analógových,“ povedala Anna Forsberg, regionálna riaditeľka spoločnosti Axis Communications pre východnú Európu. „Petr Tošner sa počas štyroch rokov svojho pôsobenia v spoločnosti Axis osvedčil ako schopný manažér so zmyslom pre rozvoj obchodných príležitostí a stratégie. Preto verím, že vo svojej novej úlohe ešte viac zhodnotí svoje skúsenosti a detailnú znalosť východoeurópskeho trhu.“

Petr Tošner

Petr Tošner

Petr Tošner pracuje v spoločnosti Axis Communications od roku 2012. Predtým pôsobil v spoločnostiach IBM a Microsoft na manažérskych pozíciách v oblasti marketingu a obchodu. Vzdelanie v odbore informačný manažment získal na Univerzite Hradec Králové a titul MBA na britskej univerzite Warwick Business School.

Petr Tošner je ženatý, má dve deti a vo voľnom čase sa rád venuje expedíciám na miesta s divokou prírodou.

Značky: