Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Práve teraz  sa fasáda na PEUGEOT AVENUE PARIS  transformovala na svietiacu oranžovú farbu symbolizujúcu znamenie draka a pripomína začiatok komerčného predaja nového modelu  PEUGEOT 208.

So svojou novou „Magnetic  Energy“ animáciou, vlaková loď značky PEUGEOT na Champs Elysees pozýva tisíce návštevníkov načerpať si energiu… vďaka novému mestskému modelu PEUGEOT ! Letná animácia “Magnetická energia” to je vlastne  nový model PEUGEOT 208,  uvedený v polovici júna vo Francúzsku.

Vystavené sú 2 automobily v uvádzacej farbe : dynamickej Orange Power a textúrovanej Ice Silver, ktorá je má súčasne matný ako aj jemne saténový vzhľad. Magnetickú  energiu predstavuje aj  špeciálna animácia pre návštevníkov – interaktívne  zrkadlo s priateľským drakom  z reklamy na nový PEUGEOT  208, ktorý sa prihovára návštevníkom. Účastníkom sú ponúkané 3 scenáre a tí následne získajú  animáciu vo formáte GIF, ktorú môžu zdieľať  na FB alebo Instagrame.

Magnetickou energiu je aj PEUGEOT QUARTZ, jedna z atrakcií – štúdia prezentovaná aj na   Paris Motor Show, ktorá momentálne prijala nový modro-šedý odev , podčiarkujúci línie tohto ultra-športového SUV. Aplikácia športových „ nárazníkov“ je originálnym riešením tak pre exteriér ako aj  pre kabínu vďaka vizionárskemu  i-Cockpitu v nádhernom dizajne a  použitím špeciálnych surovín, prírodných ako aj ultratechnických  materiálov ako čadič, textil tkaný digitálnou technológiou…

Animácia  “Magnetic Energy” bude pokračovať až do 6. septembra 2015. Peugeot Avenue Paris : 136 avenue des Champs Elysées – 75008 Paris

Značky: