Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový PEUGEOT 3008, ktorý je nositeľom prestížneho titulu Európske auto roka 2017, sa predstaví na najväčšom hudobnom festivale vo svojom veľmi blízkom prostredí: v oáze PEUGEOT DAKAR. Príďte osláviť víťazstvo európskeho auta roka PEUGEOT 3008 SUV na Pohodu s nami!

Vyskúšajte si šampióna na vlastnej koži

Návštevníci budú mať jedinečnú možnosť si nielen vychutnať jedinečnú kombináciu štýlu, komfortu a pohody v aute (#pohodavaute), vychladiť sa vo veľkolepom PEUGEOT i-Cockpit®-e, zahaliť sa rôznymi typmi vôní od prestížneho francúzskeho výrobcu parfumov, ale  počas exkluzívnej masáže na predných sedadlách sa započúvať do perfektného zvuku zo značkových FOCAL reproduktorov.

RELY DAKAR 2017 priamo na Pohode

Návštevníci budú mať možnosť preukázať svoje schopnosti a prežiť nadšenie z  víťazstiev na POHODA RELY DAKAR – pretekoch s autami na diaľkové ovládanie a prekonať pieskové duny a nebezpečné prekážky s cieľom premôcť svojich súperov a napodobniť slávne víťazstvo posádok Peterhansel/Cottret, Loeb/Elena a Despres/Castera.

Nestačí ? Tak je tu virtuálna realita

PEUGEOT pozýva na palubu nového špeciálu PEUGEOT 3008 DKR s digitálnou technológiou v podobe virtuálnych okuliarov. Rýchlostné maximá na trati, zrýchľovanie z nízkych otáčok na dunách, vyhýbanie sa prekážkam, to všetko zažijú návštevníci počas 3-minútovej virtuálnej jazdy na sedadle vedľa majstra volantu Sébastiena Loeba.

Oáza PEUGEOT DAKAR

Peugeot pozýva do odpočinkovej zóny, so špeciálnou arabskou kávičkou v džezve. Verných fanúšikov značky Peugeot pozývame na kávičku a pre všetkých je pripravených viacero súťaží s množstvom odmien ako napríklad kávička zadarmo, originálna pokrývka hlavy či vejár. A vlastne každý bude môcť vyhrať auto! Od nablýskaných maličkých originálnych modelov až po nový SUV Peugeot 3008 na celý týždeň.

Peugeot čoskoro spúšťa fotosúťaž #pohodavaute

Stačí nafotiť svoju pohodu v aute, verejne zdieľať s hashtagom #pohodavaute a môžete vyhrať Európske auto roka – SUV Peugeot 3008 na týždeň s plnou nádržou a iné zaujímavé ceny od Peugeot! Viac na www.pohodavaute.sk.

Značky: