Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Automobilka PEUGEOT aj  v týchto ťažkých časoch poskytuje  svojim zákazníkom čo najkomplexnejšie služby spojené nielen so servisom, ale aj so samotným predajom.

Všetky informácie získa na našej webovej stránke www.peugeot.sk, ale aj na našich sociálnych sieťach či už FB PEUGEOT Slovensko, INSTAGRAM.

Keď si klient chce  pozrieť, zarezervovať, objednať, kúpiť nové , predvádzacie alebo aj jazdené certifikované vozidlo má viaceré možnosti výberu na nasledovných linkách :

https://www.peugeot.sk/covid-19.html

alebo

https://peugeot.skladovevozidla.sk/skladove-vozidla

alebo

https://www.peugeot.sk/modely/konfigurujte-vas-peugeot.html

Koncesionárska sieť PEUGEOT ponúka konkrétne skladové ako aj predvádzacie vozidlá, ktoré majú na svojom sklade a sú priamo k odberu.

Ďalšou možnosťou je, že si klient si  sám pomocou KONFIGURÁTORA  vyberie model podľa svojho želania.

Tu môžu nastať 2 prípady – buď je zvolené auto okamžite k odberu, lebo je na sklade importéra alebo sa vytvorí objednávka.

V praxí to prebieha tak, že zákazník si vyberie z ponuky, respektíve si vyplní svoju požiadavku pomocou KONFIGURÁTORA  a na základe vyplneného formulára ho priamo kontaktuje predajca a dohodne s ním individuálne jeho požiadavku, formu prezentácie, testovaciu jazdu až do záverečného aktu  samotného predaja.

Čiže vie mu auto nielen ukázať, predviesť, ale aj priamo prihlásiť, vybaviť doklady a prípadne ho klientovi osobne odovzdať. Samozrejme predajca dodržuje všetky stanovené pravidlá ohľadne hygieny, bezpečnosti, ochranných pomôcok

Klient má  k dispozícii aj užitočné linky, kde môže požiadať o testovaciu jazdu, o obchodnú ponuku, cenník, katalóg

https://www.peugeot.sk/uzitocne-linky/kontaktujte-nas/ziadost-o-testovaciu-jazdu.html

https://www.peugeot.sk/uzitocne-linky/kontaktujte-nas/ziadost-o-obchodnu-ponuku.html

https://www.peugeot.sk/uzitocne-linky/kontaktujte-nas/ziadost-o-cennik-katalog.html

Ďalšou veľmi dôležitou službou je objednávka klienta do servisu priamo cez internet , čo je teraz v čase výmeny pneumatík a prípravy auta na leto veľmi využívaná služba.

https://www.peugeot.sk/uzitocne-linky/kontaktujte-nas/objednavka-vozidla-do-servisu.html

Značky: