USB-C port uľahčuje prepojenie s dnešnými notebookmi a tabletmi.

Philips oznámil nový 32-palcový monitor Philips 329P9H. Zaujme moderným dizajnom s tenkými rámikmi po 4 stranách displeja, rozlíšením 4K a praktickou USB-C dokovacou stanicou, ktorá uľahčuje pripojenie moderného notebooku alebo tabletu.

Monitor ponúka IPS panel s maximálnym jasom 350 cd/m2, kontrastom 1300:1 a nastaviteľnou výškou o 180 mm. Vo výbave má dva HDMI 2.0 porty, DisplayPort 1.2 a tiež aj výstupný DisplayPort pre priame pripojenie k ďalšiemu monitoru.

Philips 329P9H

USB-C port umožňuje pohodlné pripojenie k notebooku a tabletu a tiež aj napájanie s výkonom až 65 W. Monitor obsahuje ethernet a štyri USB 3.1 porty. Môžete k nim pripojiť príslušenstvo alebo externé úložiská. Následne stačí pripojiť notebook jedným káblom k monitoru a okrem prenosu obrazu získate prístup aj k pripojeným zariadeniam a k už spomenutému napájaniu.

Philips 329P9H má vo výbave aj webkameru s technológiou Windows Hello pre biometrické odomykanie počítača tvárou. Kameru je možné jednoducho schovať do horného rámika. Technológie LightSensor a PowerSensor umožňujú automatické šetrenie energie.

Monitor je dostupný za cenu 899 eur.

Philips 329P9H. Zdroj: Philips

Zdroj: Philips, vlastné

Prečítajte si aj:

Recenzia Philips 349P7FUBEB: Špičkový monitor pre náročných používateľov

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit