Teda hlavne pre nich, ale dajú sa využiť univerzálne. Sú to tzv. TWS slúchadlá, teda nemajú žiadny kábel a sú to dve samostatné zariadenie, ktoré si dávate do uší.

Philips GO TAA7306BKZdroj: TOUCHIT.sk
Philips GO TAA7306BK

Aj s ničením baktérií

Ich špecialitou je to, že keď sú v nabíjacom puzdre, jednak sa nabíjajú, ale zároveň sa zbavujú baktérií tým, že vo vnútri sa vytvorí prostredie s UV-C LED svetlom. Môžete si byť tak istí, že keď dobeháte a ste spotení, po uložení slúchadiel do puzdra sa vyčistia. Z toho zároveň vyplýva aj ich stupeň odolnosti, je to IP57. Pred potom sú tak chránené dokonale, rovnako pred prachom.

Slúchadlá Philips Go TAA7306 sa čistia v puzdre pomocou UV-C LED lampy
Slúchadlá Philips Go TAA7306 sa čistia v puzdre pomocou UV-C LED lampy

Spoľahlivé držanie v ušiach

Nasadzovanie je potrebné sa trochu naučiť, ale po troch pokusoch už viete ako na to. ďalšou špecialitou pre športovcov je meranie pulzu srdca. To sa dá potom zistiť v mobilnej aplikácií Philips Headphone. Rovnako tento údaj dokážete preniesť do ďalšej aplikácie určenej na meranie športovej aktivity.

Slúchadlá Philips GO TAA7306BKZdroj: TOUCHIT.sk
Slúchadlá Philips GO TAA7306BK

Slúchadlá vydržia na batériu takmer 6 hodín, puzdro ich nabije tri krát. Ich dizajn je čisto čierny.

Zvuk a mobilná aplikácia

Samotná kvalita zvuku je excelentná, naozaj dokáže rozlíšiť jednotlivé hudobné nástroja vokály či hovorené slovo je veľmi zreteľné. Aplikácia umožňuje aj nastavenie ekvalizéru, prejav je počuteľný ale skôr mierny. Mobilná aplikácia umožňuje aj aktualizáciu slúchadiel, čo určite odporúčame. Po aktualizácie sme totiž získali nové funkcie.

Dodávka

Súčasťou dodávky je napájací kábel, ochranné textilné puzdro a tiež karabínka na jeho zavesenie napr. na ruksak. V dodávke sú tiež viaceré typy náušníkov rôznej veľkosti a typu športu.

Náušníky pre Philips GO TAA7306Zdroj: TOUCHIT.sk
Náušníky pre Philips GO TAA7306

Samozrejme, slúchadlá sú tiež vybavené mikrofónom a takto sa dá pomocou nich aj telefonovať v režime hands-free. V aplikácii sa tiež dá nastaviť sila potlačenia zvuku z okolia. Overili sme si, že s týmito slúchadlami môžete behať a skákať a nevypadnú vám z uší. Hmotnosť slúchadiel je len 80 gramov.

Technické parametre

  • Bluetooth 5.0
  • Frekvencia 20 – 00 000 Hz
  • Citlivosť 105 dB/mW
  • Impedancia 16 Ohm
  • Menič 9 mm

Zdroje: vlastné, Philips

Cena: 125 eur

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.