Philips Momentum je teraz dostupný aj v menšej verzii.

Prvá generácia herného monitora pre konzolových hráčov, Philips Momentum 436M6VBPAB, bola predstavená pred rokom a ponúkla skvelé parametre – 43 palcov, 4K rozlíšenie, HDR s maximálnym jasom 1000 nitov, nízku odozvu a variabilnú frekvenciu.

Novinka Philips Momentum 326M6VJRMB ponúka takmer identické parametre v menšom prevedení. Monitor má 32 palcov, rozlíšenie 4K a HDR s maximálnym jasom 600 nitov. Nechýba široký farebný gamut pre verné zobrazenie farieb a variabilná frekvencia vďaka technológii Adaptive Sync.

Podobne ako originál, aj nová verzia má podsvietenie spodnej časti. Táto funkcia sa nazýva Ambiglow a zlepšuje zážitok z hrania či sledovania videa. Poteší aj výškové nastavenie až o 110 mm, čo je funkcia, ktorú väčší súrodenec neponúka.

Philips Momentum 326M6VJRMB

Philips Momentum 326M6VJRMB je vďaka 32-palcovej uhlopriečke vhodný aj na prácu či bežné používanie. V kombinácii s hernou konzolou ponúkne pravdepodobne najlepší zážitok z hrania.

A zatiaľ čo sme v prípade 43-palcového Philips Momentum hovorili, že v niektorých domácnostiach môže nahradiť televízor, tak Philips Momentum 326M6VJRMB je skvelým doplnkom a výborne poslúži ako špičková druhá obrazovka v domácnosti.

Nový Philips Momentum 326M6VJRMB je dostupný za cenu 599 eur. Vo výbave má aj nadštandardnú reprodukciu zvuku a bohatú portovú výbavu – 3× HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 a 4× USB 3.0.

Zdroj: Philips, vlastné

Prečítajte si aj:

Recenzia Philips Momentum 436M6VBPAB: Monitor aj namiesto televízora

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit