Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová 3D adventúra plná hádaniek a mysterióznych úloh prichádza na trh ako voľné pokračovanie najpopulárnejšej slovenskej hry Diggy s Adventure, ktorú si zahralo milióny hráčov po celom svete.

Pixel Federation, najväčší slovenský herný vývojár, oznámil po 3 rokoch vývoja globálny launch novej 3D adventúry na Google Play a App Store

V roku 2010 sme dostali nápad vytvoriť puzzle hru založenú na príbehu a o dva roky neskôr sme svetu predstavili Diggy’s Adventure ako online logickú hru určenú na desktop. Keď sme ju v roku 2016 upravili na mobilné zariadenia, rýchlo si získala milióny fanúšikov a z Pixel Federation sa stalo úspešné herné štúdio. Čoskoro nás naša herná komunita žiadala o pokračovanie a aj na základe jej podnetov začal náš tím robiť na projekte s pracovným názvom DA2.  S využitím všetkých skúseností, ktoré sme za tie roky nazbierali, sme výzvu prijali a pracovali na mobilnej hre s AAA prvkami a 3D grafikou. Po 3 rokoch tvrdej práce sa nášmu tímu 25 skvelých programátorov, game designeriek a designérov, grafičiek, grafikov a mnohých ďalších podarilo našim hráčom priniesť duchovného nástupcu hry Diggy’s Adventure. Nazvali sme ho Puzzle Adventure.“ hovorí producent Adam Adámek. 

„Hra Puzzle Adventure bola vyvinutá s jasným cieľom – vytvoriť mobilnú adventúru, ktorá by sa čo najviac podobala hrám z kategórie „triple A“, hovorí Ján Litecký-Šveda, hlavný dizajnér hry. “Chceli sme sa odlíšiť od rýchlokvasených hier, ktoré zaplavujú mobilný trh, a to poskytnutím kvalitného mobilného zážitku s pútavým príbehom, uveriteľnými postavami a dynamickým dejom. Zamerali sme sa na našu špecialitu – pútavý level design, ktorým vieme hráča vtiahnuť do ručne vyskladaného herného priestoru a ponúknuť mu skvelé hádanky, kinematografický zážitok a možnosť interakcie s tajomným svetom, ktorý stojí za to preskúmať.”

Puzzle Adventure prináša svojim hráčom tajomný svet plný záhad, výziev a príšer, ktoré zaručene preveria ich detektívne schopnosti. 

Ako všetky hry od štúdia Pixel Federation, aj Puzzle Adventure je voľne dostupná na Google Play a App Store a plne hrateľná zadarmo, avšak niektoré položky v hre je možné zakúpiť. V prípade, že si túto možnosť neprajete využívať, môžete si ju deaktivovať v nastaveniach svojho mobilného zariadenia.

Značky: