Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sony Computer Entertainment Europe dnes oznámila, že uvedie novú edíciu PlayStation 4 Ultimate Player Edition, systém s kapacitou 1 TB, ktorý sa na trhu v Českej a Slovenskej republike objaví už 15. júla 2015.

Táto edícia disponuje pevným diskom, ktorý má v porovnaní so súčasným modelom dvojnásobnú kapacitu, vďaka čomu je táto PS4 ešte lepšia než kedykoľvek predtým. PlayStation 4 Ultimate Player Edition predstavuje to najlepšie od PlayStation a ponúka obrovský priestor na sťahovanie a hranie exkluzívnych hier. Na trhu sa objaví v pravý čas, pretože v priebehu roka 2015 sa portfólio hier pre PS4 rozšíri o prelomové a netrpezlivo očakávané hry ako Until Dawn, Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny a God of War III: Remastered, ktoré už čoskoro dorazia na trh.

Hráči môžu naplno využiť dvojnásobnú úložnú kapacitu a prostredníctvom obchodu PlayStation Store (PS Store) si priamo do systému stiahnuť svoje obľúbené, práve vydané hry. Vďaka PS Store a možnosti objednať si hry ešte pred ich vydaním má každý hráč neopakovateľnú príležitosť vychutnávať si hry už v okamihu ich vydania. Funkcia automatického sťahovania totiž zabezpečí, aby sa vopred objednané hry automaticky stiahli na PS4. V praxi to znamená, že hráči môžu začať s hraním svojej obľúbenej hry už v okamihu jej vydania.

PlayStation 4 Ultimate Player Edition prináša ešte viac priestoru na okamžité stiahnutie tých najlepších hier dostupných na trhu. Štedrá kapacita okrem toho hráčom umožňuje naplno využiť výhody služby Instant Game Collection od PlayStation Plus a okamžite si sťahovať nové hry. 20,2 milióna kusov predaných na celom svete je dôkazom toho, že PS4 zaznamenáva najsilnejší a najrýchlejší rast v histórii PlayStation. Uvedenie systému PlayStation 4 Ultimate Player Edition na trh predstavuje jedinečnú príležitosť na hranie skvelých hier na výkonnej platforme a je prísľubom výnimočných herných momentov plných zábavy. V Česku a na Slovenku bude PlayStation 4 Ultimate Player Edition uvedená na trh 15. júla 2015.

Značky: