Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pokémon GO patrí iste k najlepším mobilným hrám. Teraz však prichádza nová alternatíva, ktorá má byť ešte lepšia než kultový Pokémon GO. Prečo?

  • V Pokémon GO hráči chytajú Pokémonov, zatiaľ čo naša hra ich učí vypúšťať na slobodu zajaté zvieratká.
  • Pokémon GO vyžaduje od hráčov, aby navštevovali určité lokality (definované vývojármi) a tie môžu byť nebezpečné, pre hráča neznáme, súkromné alebo preplnené ľuďmi (hráčmi). Tí, ktorí nemajú žiadnych alebo len málo Pokémonov vo svojom okolí, si hru neužijú. Našu hru môže hrať hocikto a hocikedy, pretože hráč sa rozhodne, kde pôjde vypustiť zvieratko.
  • To iste platí o Pokéstopoch. V našej hre si hráč definuje, kde postaví kemp, z ktorého si môže vyberať veci potrebné k postupu v hre.
  • Naša hra nezaťažuje batériu smartfónu tak ako Pokémon GO, pretože nevyžaduje stále pripojenie na Internet a neustále zisťovanie polohy hráča cez GPS.
  • Naša hra nevyžaduje, aby sa hráč sústavne pozeral na displej svojho zariadenia, takže je oveľa menej pravdepodobné, že dôjde pri hraní hry k nejakej nehode. Hráči môžu pokojne minimalizovať hru alebo ju úplne zavrieť, pokiaľ sa presúvajú na miesto, kde plánujú vypustiť zvieratko.

Stiahnite si hru a zistite viac na Google Play.

Značky: