Manažér spoločnosti Poco India sa na Twitteri spýtal fanúšikov značky, aký produkt by chceli pod značkou Poco vidieť najbližšie.

Dnes zástupca spoločnosti odhalil, že fanúšikovia si vybrali TWS slúchadlá. Značka požiadavke vyhovela a zároveň fanúšikov cez sociálnu sieť požiadala, aby vybrala pre tento produkt ten správny názov. Profil ankety je už oficiálny, ale možnosti výberu sú pomerne obmedzené, bez možnosti vlastného návrhu. Toto sú možnosti: Poco Move Buds, Poco Klip Buds, Poco Pop Buds alebo Poco Funkz.

Obmedzené možnosti sú pravdepodobne aj zámerom, pretože slúchadlá by mohli podľa hlasovania fanúšikov niesť označenie napríklad aj Poco McPocoface. Teda pokiaľ by sme sa riadili heslom “najvtipnejší vyhráva”.

Forma hlasovania dáva možnosť fanúšikom aj trochu zabudnúť na to, že produkty Poco sú v podstate rebrandom značky Xiaomi, čo opäť potvrdia aj pripravované slúchadlá. Tie budú vychádzať z modelu Xiaomi Mi Air Dots 2 SE.

Xiaomi Mi AirDots 2 SE

Xiaomi Mi AirDots 2 SE, Zdroj: GSMArena

V čase písania článku je na prvom mieste označenie Poco Pop Buds s takmer 40 % z vyše 8 500 hlasov. To je viac ako tisíc hlasov pred Poco Funkz a Poco Move Buds, zatiaľ čo Klip Buds si vybralo menej ako 500 ľudí. 

Prieskum bude ukončený zajtra v ranných hodinách.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Ako si vytvoriť zašifrovaný USB kľúč?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.