Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • V nominovaných kategóriách Havarijné poistenie a Poistenie priemyslu a podnikateľov sa poisťovňa Generali opäť umiestnila na prvých priečkach.
  • V TOP 5 sa umiestnila aj v rámci novej kategórie Tím upisovateľov rizík v poistení priemyslu.

Poisťovňa Generali aj tento rok obhájila svoje prvenstvo v kvalite poskytovaných poistných produktov a služieb. V prestížnej ankete SIBAF® award 2024 sa opäť umiestnila na prvých priečkach spomedzi 14 nominovaných poisťovní.

Finanční sprostredkovatelia s odbornou porotou udelili prvé miesto poisťovni Generali za kvalitné havarijné poistenie motorových vozidiel a poistenie priemyslu a podnikateľov. Úspešné tretie miesto získala aj v kategórii Poistenie občanov. Novinkou tohtoročnej ankety bola kategória Tím upisovateľov rizík v poistení priemyslu, v rámci ktorej sa poisťovňa Generali umiestnila na štvrtom mieste.

„Každé získané ocenenie v ankete SIBAF® award je pre nás veľkým uznaním a dôkazom, že naše poistné riešenia patria medzi tie najlepšie na trhu. Ďakujeme všetkým sprostredkovateľom za vyjadrenie dôvery v tejto ankete, ako aj za celoročnú spoluprácu. Tento skvelý úspech by sme, samozrejme, nedosiahli bez neustáleho nasadenia a profesionality celého Generali tímu. Ocenenia, ktoré sme prevzali, nás jednoznačne povzbudzujú pokračovať v našom úsilí prinášať inovatívne a spoľahlivé riešenia v oblasti poistenia,“ hovorí vedúci organizačnej zložky poisťovne Generali a obchodný riaditeľ pre Slovensko Pavol Pitoňák. Spolu s Marekom Kollárikom, riaditeľom oddelenia spolupráce s neživotnými maklérmi, a Daliborom Štihom, odborníkom na korporátny a priemyselný sektor, prevzali ocenenia v jednotlivých kategóriách.

„Udalosti posledných období upriamujú pozornosť na význam a dôležitosť poistenia ako takého. Jednotlivé ocenenia v ankete dokazujú, že poistné riešenia, ktoré ponúkame našim klientom, sú na vysokej úrovni a v nečakaných situáciách sa na ne môžu plne spoľahnúť,“ dopĺňa Marek Kollárik, riaditeľ oddelenia spolupráce s neživotnými maklérmi poisťovne Generali.

Značky: