Za operátorom Juro je Slovak Telekom, a.s a je to prepaid služba (ide o platbu dopredu cez zakúpený kredit). Táto značka má vlastné predajné kanály, vlastný web aj infolinku. Funguje však na sieti Slovak Telekom a využíva 2G a 3G sieť. Na displeji telefónu sa bude zobrazovať slovo Juro.sk.

Juro_nowat

Používa samostatný prefix 0909. Juro má aj samostatný web www.juro.sk, infolinku i predajné kanály. Je to ľudový operátor, má byť jednoduchý, dostupný a cenovo výhodný. Juro nevychádza od postavy Jura Janošíka, Juro je jednoducho Juro ako bežné slovenské meno.

Infolinka 0800 800 800, ktorá funguje každý pracovný deň od 8. do 20. hod. a vybavuje objednávky, reklamácie, poradenstvo, ako aj nastavenia telefónov. Má aj samostatný Facebook. Úvodný bonusový kredit je 5 € a platnosť kreditu po zakúpení karty je 6 mesiacov. Platnosť kreditu po prvom dobití je 12 mesiacov (po dobití akoukoľvek sumou a spôsobom). Juro Karta sa pritom dá dobiť dvoma spôsobmi: cez webstránku www.juro.sk a cez dobíjacie kupóny (predáva sieť GG Tabak).

Úrovne dobíjania sú 5 a 10 €. Pri dobíjaní z internetu je osem úrovní, od 3 do 10 eur, po 1 eur. Kredit sa dá skontrolovať cez príkaz *191#. Po každom hovore alebo SMS budú chodiť informačné SMS so stavom kreditu.

Juro2_nowat

Cena 5 centov za minútu platí do všetkých slovenských i do zahraničných sietí v rámci Európskej Únie (ale aj Island, Lichtenštajnsko a Nórsko, nie však do Švajčiarska). Cena MMS je rovnaká ako SMS.  Z karty Juro sa budú dať platiť aj služby tretích strán – SMS SMS lístky, parkovné, atď. Ak budete volať cez Juro doma alebo do zahraničia, cena bude 5 centov v prípade volania na Slovensko alebo do EÚ. Po dobití kreditu vo výške minimálne 5 Eur platí zvýhodnená cena 2 centy za minútu po dobu 30 dní od nabitia. Táto akcia platí do 15. 5. 2016. Rovnako to platí aj pre SMS a MMS. V prípade dát platí to isté – cena je 5 centov za 1 MB dát doma alebo v štátoch EÚ. Počas 30 dní od nabitia kreditu v sume aspoň 5 Eur je cena 1 MB dát len 2 centy (4 centy pri pobyte v roamingu).

Pri pobyte v roamingu môžete využiť sieť 86 roamingových partnerov. Použiť môžete aj dátový roaming (2G a 3G siete). Ceny volaní v roamingu sú celkovo nižšie ako je regulovaná suma. Prichádzajúce hovory sú za 1 cent za minútu. V roamingu EÚ platí pri volaní štandardná cena 5 centov za odchádzajúci hovor. Pritom platí výhodnejšia cena iba 4 centy za minútu po dobu 30 dní od nabitia vo výške asponň 5 Eur. Prichádzajúce hovory sú za 1 cent za minútu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.