Snowboarding, lyžovanie a mnoho iných športov je teraz populárne zaznamenávať na akčné kamery.

Atraktivita výsledného videa závisí aj na umiestnení kamery, na prilbe je to zaujímavé, ale pohľad z hrude je fascinujúci. Na takéto umiestnenie kamery sú určené hrudné popruhy Rollei Brustgurt. Ponúkajú kvalitné spracovanie, odolné materiály (plast, nylon) a sú vhodné pre takmer každú postavu. Popruhy sú elastické, neťahajú, neškriabu a na oblečení veľmi dobre držia.

Každá časť popruhu disponuje vlastným nastavením vhodnej veľkosti. Popruhy majú len jedinú sponu, pomocou ktorej sa rozopnú a jednoducho nasadia. Držiak pre kameru (plastová platňa), má koľajnicový mechanizmus, do ktorého sa vsúva držiak kamery. Dvojpolohový držiak s dvojpinovým adaptérom a koľajnicovým mechanizmom sa nachádza v balení. Vhodné pre kamery Rollei, GoPro a pod. Popruhy sú odolné voči poveternostným podmienkam a oderu. Taktiež poteší päťročná záruka od výrobcu.

Cena: 29,99 €
Zapožičal: Rollei

Tento článok vyšiel aj v tlačenom decembrovom vydaní TOUCHIT č. 10/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE