Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov a zariadení pre inteligentnú domácnosť, predstavuje na trhu trojicu nových powerline adaptérov. Konkrétne sa jedná o modely TL-PA7027P KIT, TL-WPA8631P a TL WPA8631P KIT. Každý z nich spoľahlivo rozšíri dosah bezdrôtovej Wi-Fi siete aj do odľahlých kútov domácnosti, a to po existujúcich rozvodoch elektrickej energie.

TL-PA7027P KIT: Rýchly základ

Sada kompatibilná so zásuvkami štandardu HomePlug AV2 zvládne vyvinúť rýchlosť prenosu dát až do 1 000 Mb/s, čo je viac než dostatočné pre väčšinu domácich on-line aktivít. Súčasťou balenia sú aj dva gigabitové porty, čo znamená možnosť tvorby zabezpečenej káblovej siete pre stolové PC, smart TV alebo herné konzoly. Vďaka technológii Plug and Play si svoju powerline sieť nastavíte bez komplikácií len za pár minút. Vďaka extra elektrickej zásuvke v každom z powerline adaptérov v balení neprídete o žiadnu zdierku pre napájanie ďalšieho elektrického zariadenia.

TL-WPA8631P/KIT: Vyššia priechodnosť aj jednotná mesh sieť

Vďaka podpore štandardu AV1300 dokáže tento opakovač, respektíve sada opakovačov dosiahnuť maximálnu rýchlosť do 1 300 Mb/s. Vytvorí tiež dvojpásmovú sieť Wi-Fi AC1200, prostredníctvom ktorej je možné prenášať dáta v pásme 5 GHz do rýchlosti 867 Mb/s a ​​v pásme 2,4 GHz do rýchlosti 300 Mb/s.

Výhodou je tiež kompatibilita s technológiou OneMesh spoločnosti TP-Link, vďaka ktorej dokážu tieto powerline adaptéry vytvoriť jednotnú Meshovú sieť v spolupráci s routerom a ďalšími sieťovými produktmi v domácnosti. Vďaka tomu je prechod s koncovými zariadeniami medzi jednotlivými prístupovými bodmi plynulý a internet sa neseká.

K ďalším podporovaným funkciám patrí 2×2 MIMO pre niekoľko simultánnych pripojení koncových zariadení pri plnej rýchlosti, konfigurácia Wi-Fi siete jediným dotykom a automatická synchronizácia Wi-Fi. Zásadné sú tiež tri gigabitové porty pre nastavenie káblového pripojenia alebo extra elektrická zásuvka pre pripojenie ďalších spotrebičov.

Vlastnosti TL-PA7027P KIT:

  • Kompatibilná so zásuvkami štandardu HomePlug AV2 – vysoká rýchlosť prenosu dát dosahujúca 1 000 Mbit/s uspokojí všetky nároky vašich online aktivít.
  • 2 gigabitové porty – adaptér poskytuje zabezpečenú káblovú sieť pre stolné počítače, inteligentné televízie alebo herné konzoly.
  • Technológia „Plug and Play“ – umožňuje nastaviť sieť Powerline behom niekoľkých minút, takže rýchle a bezproblémové káblové pripojenie môže byť ihneď dostupné.
  • Dodatočná elektrická zásuvka – zaistí, aby žiadna elektrická zásuvka neprišla navnivoč.
  • Patentovaný režim úspory energie – automaticky zníži spotrebu energie až o 85 %.

Vlastnosti TL-WPA8631P KIT:

  • Štandard HomePlug AV2 – poskytuje ultra rýchle prenosy dát cez elektrické vedenie až 1 300 Mbit/s
  • Dvojpásmová sieť Wi-Fi AC1200 – zariadenie rozšíri ultra rýchlu dvojpásmovú Wi-Fi sieť s rýchlosťou až 867 Mbit/s v pásme 5 GHz a až 300 Mbit/s v pásme 2,4 GHz.
  • OneMesh™ – spoločne s routerom podporujúcim technológiu OneMesh™ vytvorí jednotnú sieť Mesh pre plynulé streamovanie, i keď sa pohybujete po dome.
  • 2×2 MIMO – vytvorí niekoľko simultánnych pripojení, aby ste mali k dispozícii vyššie rýchlosti a lepšiu stabilitu pri prenose dát cez elektrické vedenie.
  • Konfigurácia Wi-Fi jedným dotykom – jedným stlačením tlačidla Wi-Fi skopírujete názov a heslo siete ze svojho routera. Akékoľvek zmeny nastavenia sa automaticky aplikujú na celú sieť Powerline.
  • Automatická synchronizácia Wi-Fi – stlačením tlačidla párovanie pridajte ďalšie opakovače signálu do siete Powerline a jednotne synchronizujte parametre nastavenia ako názov SSID, heslo, časový plán Wi-Fi a plán LED pre všetky sieťové zariadenia.
  • Dodatočná elektrická zásuvka – elektrický prúd zo zásuvky môžete využiť k napájaniu ďalších zariadení vďaka integrovanej zásuvke.
  • 3 gigabitové porty – ponúka prístup k zabezpečenej káblovej sieti stolným počítačom, inteligentným televíziám alebo herným konzolám.

 

Značky: