Modely série Galaxy Watch5, Z Fold4 a Z Flip4 budú na trh uvedené už o pár dní.

Aspoň to naznačuje uniknutá pozvánka, ktorá nás informuje o blížiacej sa udalosti Samsung Unpacked. O je existencii nás informoval spoľahlivý leaker Evan Blass. Na “oficiálne” vyzerajúcej pozvánke je uvedený dátum 10. august, čiže do predstavenia horúcich noviniek skutočne zostáva iba niekoľko dní.

Počas blížiacej sa udalosti by sme mali spoznať skutočne veľké množstvo produktov, ktoré zahŕňajú skladacie telefóny Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, ako aj inteligentné hodinky Galaxy Watch5 a Watch 5 Pro.

Pri bližšom pohľade na pozvánku je vidieť, že sa na nej nachádzajú obrysy modelu Galaxy Z Flip4, ktorý pred pár dňami zdieľal samotný Evan Blass. Musíme však podotknúť, že zverejnená pozvánka vyzerá pomerne nudne.

Samsung Unpacked august 2022Zdroj: EvanBlass

Celá udalosť by sa mala niesť aj v duchu neoriginálneho sloganu „Unfold Your World„. Keďže nikde zatiaľ nevidíme žiadne “nastajlované” obrázky a slogany v štýle “naj”, predpokladáme, že oproti aktuálnej generácii skladacích telefónov pôjde skôr o evolučné vylepšenia, než by sem sa mali dočkať niečoho prevratného. To však naznačovali aj staršie úniky.

Uniknutá pozvánka nám pritom neprezrádza žiadny neočakávaný dátum predstavenia noviniek série Galaxy Watch5 a modelov Galaxy Z Fold4 a Flip4. Ich predchodcovia boli totiž predstavení 11. augusta 2021.

To, či je zverejnený dátum presný, zistíme už o pár dní. 

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.