Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Medzi prednosti profesionálneho odpočúvacieho zariadenia 5KL patrí dlhá výdrž a veľký dosah.

Vysielač tejto „ploštice“ môže prenášať signál vďaka svojmu zosilneniu až do vzdialenosti 2 km. Úsporná prevádzka na batérii typu LR20 zabezpečuje veľmi dlhú dobu vysielania. Ploštica bude prenášať signál až 37 dní.

„Odpočúvacie zariadenie 5KL pracuje veľmi výkonne a zároveň úsporne. Pokiaľ z nejakých dôvodov chcete dlhodobo monitorovať danú miestnosť, vďaka ploštici 5KL nemusíte tento priestor 37 dní fyzicky navštíviť preto, aby ste obnovili napájanie. Tak dlho totiž vydrží prevádzka odpočúvacieho zariadenia. Samozrejme tým znižujete možnosť odhalenia,“ vysvetľuje Přemysl Lezianka, manažér SpyShop24.sk pre Slovensko.

Odpočúvacie zariadenie  5KL má veľmi citlivý mikrofón, ktorý spoľahlivo a čisto zachytí ľudský hlas do vzdialenosti 12 metrov. Nerobí mu problém ani šepot a slabé zvuky.

Rozsah vysielača je 430 – 440 MHz a ploštica sa vyrába v piatich rôznych frekvenciách. Daná frekvencia je uvedená na balení produktu a tento údaj slúži pre nastavenie prijímača. Vysielač pracuje na odlišných frekvenciách, než vysielanie rádiových staníc, a preto nehrozí náhodné odhalenie. Stabilita frekvencie vysielača je veľmi vysoká, pracuje s presnosťou na 0,0001MHz. Širokopásmová modulácia WFM zabezpečuje čistý zvuk s veľmi nízkou hladinou šumu. Účinný dosah zariadenia je 1 km. V prípade ideálnych podmienok, napríklad v otvorenom priestore, je dosah až 2 km. Naopak v zastavanom priestore je účinný dosah 200 – 300 metrov. Ploštica je veľmi malá, priemer je len 20 mm.

Pre príjem a počúvanie signálu je možné vybrať z celej rady prehľadových prijímačov napríklad značky UNIDEN (viz príslušenstvo).

Cena a dostupnosť:

Odpočúvacie zariadenie so zosilňovačom signálu 5KL je dodávané na slovenský trh prostredníctvom internetového obchodu Spyshop24.sk za 135 EUR vrátane DPH. Batéria nie je súčasťou balenia. Odporúčame model SAFT LS33600 3,6V.

Technické špecifikácie a parametre odpočúvacieho zariadenia 5KL

Doba prevádzky: 37 dní

Veľmi citlivý mikrofón a precízny zosilňovač signálu

Dosah mikrofónu: 10-12 m

Prevádzková frekvencia: 430-440 MHz

Modulácia: WFM

Dosah: 1000  -2000 m

Stabilizátor vstavania

Stabilita 0,0001 MHz

Napájanie: batéria 3,2 – 4,6 V

Rozmery: priemer: 20 mm

Anténa: 165 mm

Značky: