Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Séria Gears of War je známa svojimi nezabudnuteľnými úvodnými momentami v kampaniach počnúc útekom z väzenia v prvej hre Gears of War a končiac nočnými morami Marcusa v Gears of War 3.

Ani Gears of War 4 nebude výnimkou. Teší nás, že sa môžeme dnes podeliť o prvé zábery z hrania monumentálneho začiatku kampane Gears of War 4 s názvom Prológ, ktorý si môžete pozrieť tu:

Prológ Vás na začiatku hry vhodí rovno do akcie a pohltí sériou kľúčových momentov z univerza Gears of War, aké ste doteraz ešte v žiadnej hre zo série nevideli vrátane Dňa Vyliahnutia a kľúčovej bitky v Kyvadlových vojnách.

Po krátkom úvodnom slove od Roda Fergussona, šéfa štúdia The Coalition a hlavného dizajnéra kampane Matta Searcyho Vás tromi dekádami histórie Gears prevedú nezostrihané zábery z útoku jednotiek COG na UIR s cieľom zaistiť technológiu Kladivo úsvitu na Asfoských poliach, Dňa vyliahnutia v House of Sovereigns a útoku Locustov na Anvilskú bránu.

Prológ môžete zažiť na vlastnej koži 11. októbra, kedy celosvetovo vychádza hra Gears of War 4 pre Xbox One a Windows 10. Kto si predobjednal Gears of War 4 u vybraných predajcov alebo na Xbox Store, získa navyše balíček Brothers to the End Elite Gear Pack s unikátnymi kostýmami pre vybrané postavy (Old Man Marcus, Zombie Dom a Tomorrow Anya) a bezplatne aj celú kolekciu Gears of War hier z Xbox 360 hrateľných na Xbox One prostredníctvom spätnej kompatibility.

Okrem toho je v predaji aj limitovaná edícia konzoly Gears of War 4 Xbox One S 2TB s hrou Gears of War 4 Ultimate Edition, ktorú môžete hrať o 4 dni skôr.

Značky: