Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové práčky a sušičky Hisense radu 5S sú tu pre tých, ktorí hľadajú inovatívne technológie, flexibilné použitie v rôznych životných situáciách a dokonalú hygienu.

Pokročilé spotrebiče s konektivitou komunikujú nielen s používateľmi, ale aj medzi sebou navzájom. Práčky sú vybavené jedinečným automatickým dávkovaním pracieho prostriedku pre bežnú mesačnú prevádzku, ako aj parnými funkciami, sušičky citlivými senzormi a funkciami pre optimálne výsledky presne podľa aktuálnej dávky, ako aj ochranou proti pokrčeniu a zamotaniu bielizne. Dizajnovo vydarené spotrebiče možno ovládať aj na diaľku prostredníctvom aplikácie ConnectLife, ktorá poskytuje okrem iného tipy a ďalšie funkcie nad rámec tých na ovládacom paneli vrátane prispôsobenia programov práčky a sušičky. Umožňuje tiež optimalizovať spotrebu energie.

Práčky radu 5S ponúkajú naozaj veľa, ale zároveň reagujú na potreby súčasného životného štýlu. V prvom rade sú to výhody, ktoré prináša konektivita, ako aj automatické a špeciálne programy vrátane športových a ultrakrátkych či parných funkcií na elimináciu baktérií a alergénov alebo rýchle osvieženie suchej bielizne. Sú však jedinečné svojou schopnosťou automatického dávkovania pracieho prostriedku a aviváže – stačí naliať gél a zmäkčovadlo do príslušnej zásuvky až na 24 praní – práčka si potom na základe vyhodnotenia senzorov automaticky „vezme“ presne také množstvo, aké je potrebné na dosiahnutie optimálnych výsledkov. Pozoruhodná je aj ich výnimočná účinnosť – patria do najlepšej triedy A, takže ich prevádzka bude šetrná k vašej peňaženke aj životnému prostrediu. Vďaka invertorovému motoru sú aj tiché – aj počas odstreďovania patria do triedy A z hľadiska hlučnosti. Možno ich tiež ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie ConnectLife.

Práčky a sušičky Hisense radu 5SZdroj: Hisense
Práčky a sušičky Hisense radu 5S

Sušičky radu 5S vynikajú veľkou kapacitou a senzorovými funkciami, ktoré prispôsobujú čas sušenia dávke, takže sušička pracuje len tak dlho, ako je nevyhnutné. Tým šetrí nielen vašu peňaženku, ale aj vašu bielizeň pred zbytočným vysušením. Ak sa ponáhľate, dokáže napríklad usušiť tri košele alebo podobné množstvo bielizne len za 30 minút. Naopak na extra hygienu a odstránenie alergénov je k dispozícii aj sterilizačný program, ktorý využíva vysokú teplotu na odstránenie až 99,9 % baktérií, ako sú e-coli alebo stafylokoky. Výsledky zlepšuje aj funkcia proti zamotávaniu a pokrčeniu. Hrčky spoľahlivo zachytí päťvrstvový filtračný systém s hustým sitom so 120 okami – chráni nielen bielizeň, ale aj kondenzátor sušičky. Možno ich ovládať aj na diaľku prostredníctvom aplikácie ConnectLife a nastavenia sušičky sa automaticky upravujú podľa pracieho cyklu.

Pri umiestnení práčky a sušičky nad seba môžete použiť praktický medzikus z rovnakej série Hisense 5S s výsuvnou policou, ktorý zostavu bezpečne ukotví a poskytne ergonomicky umiestnenú plochu napríklad na skladanie suchej bielizne.

Viac informácií: https://sk.hisense.com/, global.hisense.com

Značky: