Nenechajte si ujsť jedinečnú ponuku na nákup kompaktného vlajkového smartfónu Xperia 5 II od Sony.

Ešte pár dní si budete môcť predobjednať špičkový smartfón Xperia 5 II, ku ktorému získate bezdrôtové slúchadlá WF-1000XM3 s najlepším potlačením okolitého hluku v hodnote 219 € ako darček.

Smartfón Xperia 5 II ponúka tie najlepšie technológie z dielne Sony. Nádherný 6,1” OLED displej s pomerom strán 21:9 prináša neuveriteľne presné podanie farieb, hlbokú čiernu a vďaka 120 Hz obnovovacej frekvencii aj špičkovú plynulosť obrazu. Milovníkov smartfónov Sony iste poteší, že i tento model ponúka stupeň krytia IP65 / 68 a je tak odolný voči vode a prachu.

Môžete tak bez obáv vyraziť do prírody a naplno vyskúšať všetky výhody prvotriedneho fotoaparátu. Technológia automatického ostrenia na oči v reálnom čase, či už pri ľuďoch alebo zvieratách, zaručuje zakaždým skutočne detailné a ostré snímky. Vášniví hráči naopak ocenia 240 Hz snímanie dotyku prsta po displeji, ktoré dodá každému hernému zážitku bleskovú odozvu, vďaka čomu zvládnete aj tú najnáročnejšiu akciu. Smartfón poteší aj hudobných nadšencov, vďaka kodeku LDAC si hudbu vychutnáte vo vysokom rozlíšení aj cez bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth, excelentné slúchadla WF-1000XM3 sú tak ideálnym partnerom do páru. Okrem úžasného hudobného prednesu vás slúchadlá presvedčia aj tým najlepším potlačením okolitého hluku na trhu. Konečne si užijete ničím nerušené počúvanie, nech už si svoju obľúbenú hudbu vychutnávate kdekoľvek.

Predobjednávky môžete realizovať do 15. októbra 2020 u predajcov Sonymobilshop.sk, NAY, Mobilonline, Datacomp, mp3.sk, Mobil partner. Všetky informácie o produktoch Sony nájdete na https://www.sony.sk/.

Značky: