Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Model Zephir 2.0 hravo zvládne aj dieťa a vďaka dronu môže rozvíjať svoje zručnosti.

Ugo Zephir 2.0 je dron určený pre menej náročných užívateľov, ktorí potrebujú zariadenie pre zábavu s praktickými funkciami pre zvyšovanie svojich zručností. Dron obsahuje niekoľkých zaujímavých funkcií: automatické udržiavanie letovej hladiny, automaticky vzlet a pristátie, vďaka čomu si s nim poradia aj menej zručný užívatelia. Vďaka svojim malým rozmerom a chráničom vrtulí je vhodný pre lietanie nielen vonku, ale aj v uzavretom priestore, či menšej miestnosti. Na otvorenom priestranstve je jeho dosah do 30-50 metrov. Model Zephir 2.0 vie predvádzať niekoľko rôznych trikov, ako napríklad preklápanie a rotácia o 360 stupňov.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Dron je pripravený vyštartovať ihneď po rozbalení, vyžaduje iba pripojenie batérie. Tento model je vybavený nabíjateľnou batériou 240 mAh, čo úplne stačí na 7 – 10 minút letu. Túto batériu si môžete dobíjať pomocou pribaleného USB kábla. V balení nájdete aj ergonomický ovládač v tvare gamepadu napájaný tromi batériami AAA (nie sú súčasťou balenia). Dron Zephir 2.0 je vybavený niekoľkými funkciami, ktoré uľahčujú ovládanie a medzi ne patria: automatické udržiavanie letovej hladiny, automatický vzlet a pristátie, automatický návrat v smere štartovej pozície, obrátený režim, 3 rýchlostné režimy. Navyše dron obsahuje ďalšie užitočné funkcie: preklápanie a rotácia o 360°, núdzové vypnutie motorov.

Tento dron poskytuje úžasný zážitok z vykonávania leteckých akrobacií a učí základné pojmy o fyzikálnych vlastnostiach, ako aj o vzdušnom priestore.

Špecifikácia:
Veľkosť: 7,5 ×  7 × 2,6 cm
Doba letu: 7 – 10 minút
Napájanie: dobíjacia batéria 240 mAh
Dosah: 30 – 50 m
Kamera: Nie
Gyroskop: 6-osí
Frekvencia: 2,4 GHz
Napájanie ovládača: 3x AAA (nie sú súčasťou balenia)
Doba nabíjania batérie: 30 – 45 min.

Dostupnosť a cena
Dron uGo Zephir 2.0 je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 24 EUR vrátane DPH.

Značky: