Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Teplý september v spojení s množstvom voľných dní či dopravných obmedzení v hlavnom meste zvyšuje podľa najväčšieho inšpiratívneho portálu Zľavomat.sk návštevnosť slovenských turistických destinácií, najmä aquaparkov, o desiatky percent.

,,Množstvo ľudí si vďaka tohtoročným sviatkom, z ktorých mnohé pripadli na štvrtok, dopraje predĺžené víkendy v blízkosti bydliska. Keďže dovolenku pri mori už mnohí absolvovali, alebo sa stále obávajú cestovať do letovísk v Európe, najväčší záujem majú zákazníci o slovenské aquaparky,” povedal Štefan Miho, marketingový manažér Zľavomat.sk. Vstupy do aquaparkov sa na portáli Zľavomat.sk pohybujú od 9 eur.

Podľa Š. Miha si Slováci vďaka teplému počasiu len za ostatných osem dní kúpili vyše 13-tisíc vstupov do aquaparkov. ,,Zákazníci tak za pár dní prekonali minuloročný augustový a septembrový predaj takmer dvojnásobne. Čoraz viac ľudí oceňuje nákup cez mobilnú aplikáciu Zľavomat, kde si môžu kúpiť zvýhodnený vstup aj hneď uplatniť na mieste,” dodal Štefan Miho.

Najnavštevovanejšie aquaparky sú podľa Zľavomat.sk aktuálne Gino Paradise Bešeňová, Aqua City Poprad, Tatralandia Liptovský Mikuláš, Aqualand Moravia v susednom Česku a poľský Terma Bania. Viac na Zľavomat.sk.

Značky: