Zdá sa, že predplatné s reklamami je akýmsi hitom posledných mesiacov.

Predplácať si streamovacie služby na sledovanie filmov a seriálov vôbec nemusí byť lacnou záležitosťou. Obsah týchto služieb je limitovaný, preto si predplatitelia často predplácajú aj niekoľko služieb súčasne, aby sa dostali k svojim obľúbeným filmovým a seriálovým titulom. Ceny týchto služieb však neklesajú, práve naopak. Aby mohli zostať v profite a udržali sa na trhu, tak ceny mierne zvyšujú, čo kompenzujú novými funkciami a tiež filmovými či seriálovými titulmi.

Zároveň však prichádzajú s kompromismi, ktorými sa snažia predplatiteľov motivovať k predplácaniu služieb. Jedným z kompromisov je aj predplatné s reklamami, ktoré do svojej ponuky zavádza čoraz viac služieb. Najnovšie ňou má byť služba Apple TV+.

Predplatné s reklamami aj v Apple TV+

Nové predplatné postihne aj Apple TV+, zdá sa z posledných únikov. Apple totiž podľa všetkého rozširuje svoje tímy o významné osoby, ktoré sa spájajú práve s predplatnými s reklamami. Medzi ne patrí napríklad Joseph Cady z NBCUniversal, Chandler Taylor z platformy Peacock a mnohí ďalší. Tieto kroky platformy by mohli naznačovať, že Apple TV+ plánuje priniesť predplatné s reklamami medzi svojich predplatiteľov, aby si získali ešte väčšiu predplatiteľskú základňu.

KIVI KidsTVZdroj: TOUCHIT.sk

Apple TV+ by sa tak ako platforma ponúkajúca filmový a seriálový obsah pridala k službám ako Netflix, HBO Max či Disney+, ktoré rovnako už predstavili svoje programy predplatného s reklamami. Tieto služby však neponúkajú program predplatného s reklamami na všetkých trhoch, pričom Slovensko nie je medzi dotknutými krajinami.

Jediná služba, ktorá má na Slovensku zatiaľ ponúknuť lacnejšie predplatné s reklamami, je SkyShowtime. Táto služba spustí tento program už 23. apríla, pričom uvedenie nového predplatného sa taktiež bude spájať so zdražovaním ceny programu bez reklám.

Informácia o novom predplatnom služby Apple TV+ zatiaľ nie je potvrdená. Ako však vyplýva z dostupných informácií, pripravujú sa zmeny. Tie by sa mohli inšpirovať inými streamovacími službami, čo by nikoho vôbec neprekvapilo.

Zdroj: andro4all.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.