Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology predstaví svoje najnovšie portfólio zvukových riešení na nadchádzajúcom veľtrhu IFA 2019. Počnúc slúchadlami po prenosné reproduktory a zvukové karty s vysokým rozlíšením predstaví spoločnosť Creative vo svojom stánku rozmanité inovácie.

Sound Blaster X3: Prvý Sound Blaster s technológiou Super X-Fi

Vytvorenie prvej zvukovej karty Sound Blaster 1.0 v roku 1989 znamenal skutočnú transformáciu počítačového zvuku. Odvtedy sa predalo viac ako 400 miliónov produktov z rady Sound Blaster, zanechávajúc za sebou niekoľko miľníkov vo vývoji zvukových kariet.

Súčasnosť prináša Sound Blaster X3, ktorý má ako prvý z radu Sound Blaster zabudovanú prelomovú technológiu Super X-Fi. Super X-Fi prenáša zážitok z priestorového zvuku reproduktorov do slúchadiel a vytvára tak prirodzenejší zvuk. Návštevníci si budú mať možnosť vyskúšať túto oceňovanú technológiu prostredníctvom slúchadiel.

Sound Blaster X3 zosobňuje to najlepšie z technológie digitálneho spracovania Sound Blaster v externej zvukovej karte. Okrem zabudovanej technológie Super X-Fi je to aj 7.1 viackanálový USB DAC s vysokým rozlíšením ponúkajúci 32-bitové / 192 kHz prehrávanie a slúchadlový zosilňovač.

Sound Blaster X3 je vybavený kódovaním Dolby Digital Live na optické pripojenie k externým prijímačom pre viackanálový zvuk v reproduktoroch a je vynikajúcim audio doplnkom pre dokonalý filmový zážitok.

Sound Blaster X3 je univerzálny z hľadiska konektivity a ponúka kompatibilitu s PC, Mac, PS4 a Nintendom Switch. Podporuje ho nový softvér Sound Blaster Command pre osobné počítače a mobilná aplikácia pre používateľov konzol.

SXFI THEATER: Bezdrôtové slúchadlá s nízkou latenciou a holografickým zvukom

Ďalšou výstavnou novinkou je Creative SXFI THEATER, najnovšie prielomové riešenie bezdrôtových slúchadiel. Vďaka technológii slúchadlovej holografie Super X-Fi prínáša zážitok ako v skutočnom kine.

Vyniká svojím originálnym 2,4 GHz digitálnym bezdrôtovým zvukovým prenosom s päťkrát menšou latenciou ako v prípade prenosu Bluetooth čo znamená bezproblémovú synchronizáciu zvuku a videa pre svojich používateľov. S výdržou batérie až 30 hodín sa radí k tým najlepším medzi bezdrôtovými slúchadlami. SXFI THEATER obsahuje herný mikrofón pre lepšiu a čistejšiu komunikáciu a je kompatibilný s PC, Mac, PS4 a Nintendo Switch.

Spoločnosť Creative predstaví na IFA 2019 ďalšie novinky, ako napríklad:

– Najpokročilejšiu PCI-e zvukovú kartu Sound Blaster AE-9, vrchol inovácií v oblasti PC

– Outlier Gold, nový zlatý štandard v bezdrôtových slúchadlách so 14 hodinovou výdržou na jedno nabitie a softvérom Super X-Fi

– MUVO Play, vodotesný stereo reproduktor ideálny pre outdoor

– T100, prvotriedne Hi-fi 2.0 stolové reproduktory

Creative stánok nájdete v Messe Berlin, hala 3.2, stánok 209 od 5-11 septembra.

Značky: