Sledovanie hodnoty kryptomien sa dá cez doplnky v prehliadači.

Na výber máte viac možností, napríklad si pozrite ich aktuálnu cenu a kapitalizáciu na stránke GoinGecko. Na prepočet ceny medzi jednotlivými kryptomenami je užitočný doplnok Bitcoin Mindset. Dostupný je pre Android ale aj prehliadače s jadrom Chromium a pre Firefox a teda aj Tor. Keďže posledný menovaný je postavený na jadre prehliadača od Mozilly.

Prostredníctvom doplnku Bitcoin Mindset môžete sledovať viacero kryptomien. Nastavíte si ho podľa seba a vyberiete jedno či dvojstĺpcové zobrazenie. Toto je doplnok, ktorý pomôže viac pri prepočtoch ceny medzi nimi. Prepočet sa vykoná v rámci všetkých, ktoré máte zobrazené na paneli tohto nástroja.

Funguje rôznymi smermi, do políčka pre hociktorú kryptomenu zadajte jej množstvo a ihneď sa vám zobrazí prepočet v ostatných políčkach pre vami zvolené kryptomeny. Keď teda chcete vedieť, koľko BTC je za 800 ADA, stačí napísať 800 do políčka pre Cardano a uvidíte jeho cenu v Bitcoinoch. Výpočty si môžete robiť aj ku kurzu dolára alebo eura či inej FIAT meny.

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.