Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bosch spopularizoval nožnice na trávu a kry: V roku 2007 boli nožnice Isio celosvetovo prvými nožnicami na trávu a kry s lítiovo-iónovým akumulátorom.

S EasyShear ponúka Bosch univerzálny nástroj na drobné kosenie, zastrihávanie a rezanie v záhrade a nadväzuje tak na úspešnú históriu. S hmotnosťou iba 530 gramov je ľahký, pohodlne sadne do ruky, ľahko sa skladuje, a preto je vždy poruke. Aku nožnice na kry a trávu kombinujú dve funkcie v jednom prístroji a sú vhodné na zastrihávanie okrajov trávnikov a na tvarovanie a orezávanie krov a krovín. Rýchlo, ľahko a presne vytvaruje trávniky, levanduľové kry alebo buxusy. Laserom rezané a diamantom brúsené kvalitné nože zo Švajčiarska sú zárukou čistých a presných rezov. Výmena noža prebieha ľahko a bez akýchkoľvek nástrojov: Jednoducho otočíte nožnice na bok a posuniete kryt, potom vložíte nadstavec a posuniete kryt späť na pôvodné miesto. Či už ako nožnice na trávu alebo kry, je EasyShear pripravený na použitie za niekoľko sekúnd.

Vďaka LED displeju majú používatelia vždy prehľad o tom, ako dlho sú nožnice na trávu a kry pripravené na použitie. Pokiaľ je potrebné akumulátor nabiť, kontrolka LED sa rozsvieti na červeno. Nabíjanie prebieha ľahko pomocou micro USB kábla.

EasyShear bude k dispozícii od marca 2020. Všetky ceny sú odporúčané maloobchodné ceny vrátane DPH.

 

Parametre prístrojaEasyShear
Napätie/kapacita akumulátora3,6 V lítium-ión/1,5 Ah
Dĺžka noža na kry120 mm
Šírka noža na trávu80 mm
Rozstup zubov8 mm
Prevádzkový čas na jedno nabitie batérie40 min.
Hmotnosť≤ 530 g
Rozsah dodávky/odporúčaná maloobchodná cena vrátane DPH

Zmeny sú vyhradené

Prístroj s integrovaným akumulátorom 1,5 Ah, nôž na trávnik a kry a micro USB kábel v balení: 59,99 €

 

 

Značky: