Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej internetovej a satelitnej platformy Skylink informuje o rozšírení obsahu v službe Skylink Live TV a voľne vysielaných programoch.

Od dnes, teda 31. 3. do 4. 5. sa môžu zákazníci tešiť na 4 programy, ktoré sme pre nich v rámci voľného vysielania pripravili. Ide o seriálový AMC, ktorý ponúkne pokračovanie šiestej série Živí mŕtvi: Počiatok konca alebo sériu akčných filmov so Spider-manom. Milovníkov dokumentov poteší Viasat History s programom Najzvláštnejšie nálezy a filmových fajnšmekrov nadchne kanál FilmBox Premium HD, na ktorom si každý užije to najlepšie z hollywoodskej scény.

V priebehu marca sme rozšírili programovú ponuku v internetovej televízii Skylink Live TV. Novým programom, ktorý môžu diváci sledovať, je lifestylový CANAL+ Domo. Všetci domáci majstri a kuchári teraz môžu pozerať na telefóne, tablete, počítači alebo na inteligentnom televízore svoje obľúbené programy, ako sú 365 obedov Mariety Mareckej, Domy hviezd alebo Renovácie za 48 hodín, navyše teraz aj vo videotéke. Okrem toho je tento program teraz súčasťou voľného vysielania, takže si ho môžu vychutnať všetci zákazníci, bez ohľadu na predplatený balíček.

Ďalšou novinkou v internetovej televízii Skylink Live TV sú programy HBO, HBO2, HBO3, ktoré vysielame vo vysokom rozlíšení. Tie si môžu pustiť všetci zákazníci s balíčkom Komplet, HBO Standard a HBO MaxPack.

Pre deti sme rozšírili našu videotéku o dva ďalšie programy, takže sa teraz môžu pozerať na svoju obľúbenú rozprávku skutočne kedykoľvek. Minimax, ktorý je súčasťou balíčka Smart a vyšších, ponúkne seriál Môj kúzelný pes Waffle alebo Požiarnika Sama.
Na programe JimJam, ktorý je súčasťou balíčka Multi a vyšších, zabaví menších neposedníkov  Bob staviteľ a Lokomotíva Tomáš.

Internetovú televíziu Skylink Live TV majú všetci zákazníci Skylinku v cene svojho balíčka.

1. mája vstupuje do platnosti nový Cenník služieb Skylink, ktorý nájdete tu.

 

 

 

Značky: