Ide o ďalší krok k zjednoteniu aplikácií a krížovému zdieľaniu postov.

Táto funkcia bude užitočná pre tých, ktorí používajú viac služieb od spoločnosti Facebook. Zjednodušenie používania sprístupní zdieľanie príspevku na viac platforiem kliknutím iba na jedno tlačidlo, čo ušetrí pomerne veľa času. Nová správa z portálu TechCrunch informuje, že Facebook už začal testovať možnosť krížového publikovania príbehov na Instagram. Táto nová funkcia začína byť dostupná vo verzii aplikácie pre Android.

Facebook Zuckerberg Profil

Do ponuky Facebooku čoskoro pribudne prepínač na zdieľanie s Instagramom, Zdroj: PhoneArena

Ak budete chcieť túto možnosť využiť, musíte prejsť na Možnosti ochrany osobných údajov a zvoliť, s kým chcete zdieľať príbeh. Okrem štandardných možností Verejné, Priatelia, Vlastné a Skryť pred, bude dostupná aj nová, ktorá vám umožní „Zdieľať na Instagram“.

Nová možnosť bola implementovaná vo forme prepínača, takže ak ju povolíte, budete môcť krížovo zdieľať všetky príbehy z Facebooku na Instagram bez toho, aby ste túto možnosť museli znova povoliť v ponuke Ochrana osobných údajov.

Facebook potvrdil, že teraz testuje funkciu krížového zdieľania, aby používateľom umožnil zdieľať svoje príbehy s väčším publikom bez toho, aby museli používať dve služby na rovnaký post. Funkcia sa aktuálne testuje, čo znamená, že je veľmi blízko ku globálnemu sprístupneniu.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Pozor na podvodné e-maily: Útočníci zneužívajú Koronavírus na šírenie škodlivého kódu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.