Po úspešných predchádzajúcich ročníkoch sa blíži 3. ročník odbornej akreditovanej konferencie Telemedicína 2024 | Zdravie na diaľku, ktorá sa uskutoční 28. – 29. mája 2024 v Holiday Inn v Trnave.

Konferencia je určená pre medicínskych odborníkov a zdravotnícky manažment, ktorí sa chcú dozvedieť o najnovších trendoch a vývoji v oblasti telemedicíny. Na podujatí sa predstaví desiatka špičkových spíkrov z rôznych oblastí, vrátane nemocničnej a ambulantnej sféry, tvorcov rozhodnutí v zdravotníctve, poisťovní, technologických inovátorov a zástupcov legislatívy.

Diskusia o kľúčových otázkach telemedicíny

V čase pandémie Covid-19 sa telemedicína stala neoddeliteľnou súčasťou poskytovania zdravotnej starostlivosti. Konferencia Telemedicína 2024 sa zameria na kľúčové otázky, ktoré s ňou súvisia, ako napríklad:

  • Rozhodovacie procesy pri stanovovaní diagnózy a liečby na diaľku
  • Úlohy lekára a jeho kompetencie v telemedicíne
  • Právne a etické aspekty zhromažďovania a analýzy údajov o zdravotnom stave pacientov
  • Financovanie a legislatíva telemedicíny na Slovensku
  • Budúcnosť telemedicíny a jej vplyv na praktickú medicínu

Špičkoví spíkri a bohatý program

Na konferencii Telemedicína 2024 vystúpi desiatka špičkových spíkrov, ktorí sa podelia o svoje poznatky a skúsenosti s telemedicínou. Čaká na vás bohatý program plný prezentácií, interaktívnych workshopov a panelových diskusií, ktorý bude moderovať Richard Fides.

V rámci panelovej diskusie sa bude diskutovať o aktuálnych výzvyach a príležitostiach telemedicíny na Slovensku. Účastníci konferencie tak budú mať jedinečnú možnosť dozvedieť sa o najnovších trendoch a vývoji v tejto oblasti, diskutovať s odborníkmi a navzájom si vymieňať skúsenosti. Okrem panelovej diskusie bude dostatok priestoru aj na neformálne stretnutia a nadväzovanie kontaktov s kolegami z rôznych oblastí.

Akreditované podujatie s možnosťou ubytovania

Konferencia Telemedicína 2024 je akreditovaným zdravotníckym podujatím ARS CME. Ubytovanie na prvú noc konania konferencie je zahrnuté v cene vstupenky s ubytovaním. K dispozícii sú aj základné vstupenky bez ubytovania a služieb hotela.

Registrácia a bližšie informácie

Registrácia na konferenciu Telemedicína 2024 je spustená na webovej stránke www.zdravienadialku.eu. Na tejto stránke nájdete aj bližšie informácie o programe konferencie, spíkroch, registrácii a ubytovaní.

Neváhajte a zaregistrujte sa už dnes!

Telemedicína má obrovský potenciál zmeniť spôsob, akým sa poskytuje zdravotná starostlivosť. Konferencia Telemedicína 2024 je jedinečnou príležitosťou dozvedieť sa o najnovších trendoch a vývoji v tejto oblasti a stretnúť sa s poprednými odborníkmi z rôznych oblastí.

Kontakt:

Web: www.zdravienadialku.eu