Samsung predstavuje príslušenstvo pre najnovšie smartfóny z rodiny Galaxy S21 5G. Do ponuky, vzhľadom na podporu pera S Pen, zaradil aj dve nové puzdrá pre Galaxy S21 Ultra 5G. Majiteľ Galaxy S21 5G tak má na výber z deviatich puzdier a majitelia Galaxy S21+ 5G a Galaxy S21 Ultra 5G až z desiatich.

Flipové puzdro LED View

Vďaka veľkému LED displeju na puzdre môžete pohodlne sledovať a prispôsobovať ikony notifikácií, ovládať hudbu a hovory bez jeho otvárania. Puzdro chráni telefón zo všetkých strán a dokonca má antimikrobiálny povlak. Platobné karty a doklady môžete nosiť so sebou vo vnútornom vrecku. Na výber máte pri modeloch Galaxy S21 5G a S21+ 5G čiernu, fialovú, ružovú a svetlo šedú farbu, pri modeli S21 Ultra 5G čiernu a svetlo šedú farbu. Odporúčaná maloobchodná cena flipového puzdra LED View je 64,90 €.

Flipové puzdro Clear View

Sofistikovaný dizajn krytu chráni telefón spredu aj zozadu a navyše má priehľadné okienko. Takto môžete skontrolovať upozornenia, odpovedať na hovory alebo pozastaviť hudbu – a to všetko bez dotyku na obrazovku. Zároveň je potiahnutý antimikrobiálnym povlakom. Na výber máte pri modeloch Galaxy S21 5G a S21+ 5G čiernu, fialovú, ružovú a svetlo šedú farbu, pri modeli S21 Ultra 5G čiernu a svetlo šedú farbu. Odporúčaná maloobchodná cena flipového puzdra LED View je 54,90 €.

Flipové puzdro Clear View s perom S Pen

Tento kryt s antimikrobiálnym povlakom chráni váš Galaxy S21 Ultra 5G zo všetkých strán a vďaka praktickému držiaku máte pero S Pen, ktoré je súčasťou puzdra pripravené vždy, keď ho potrebujete. Prostredníctvom okienka máte nad telefónom kontrolu bez toho, aby ste sa dotkli obrazovky. V predaji je v čiernej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 94,90 €.

Kožený zadný kryt

Elegancia pravej kože vytvára z puzdra dokonalý módny doplnok, ktorý vyniká svojím tenkým dizajnom. Je mäkký a má pohodlné uchopenie. Je navrhnutý tak, aby chránil zadný fotoaparát. K dispozícii je pre všetky tri modely v čiernej a hnedej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena je 49,90 €.

Silikónový zadný kryt

Elegantný na pohľad, jemný na dotyk. Matná povrchová úprava ponúka pohodlné uchopenie, zakrýva rohy a zadnú časť telefónu, čím zaisťuje ochranu a zároveň zachová jeho tenký dizajn. V ponuke je v čiernej, fialovej, ružovej a svetlo šedej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena je 29,90 €.

Silikónový zadný kryt s perom S Pen

Ide o kryt na Galaxy S21 Ultra 5G s mäkkou textúrou príjemnou na dotyk a perom S Pen. Obsahuje praktický držiak, takže máte S Pen vždy poruke, a zároveň chráni zadnú časť a rohy Galaxy S21 Ultra 5G. K dispozícii je v čiernej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 69,90 €.

Zadný kryt s LED diódami

Dvojvrstvový elegantný dizajn so širokým LED displejom, ktorý si ľahko prispôsobíte textami, ikonami a animáciami. Vyberáte si ikony, ktoré sa zobrazia ako upozornenia na hovory a správy. Zadný kryt s LED diódami je v dispozícii pre modely Galaxy S21 5G a S20+ 5G v bielej a fialovej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena je 54,90 €.

Ekologický zadný kryt z recyklovaného materiálu

Tento kryt je zahalený do udržateľného materiálu. Puzdro zároveň zaistí dobré držanie vášho smartfónu Galaxy S21+ 5G. V predaji je vo fialovej a mentolovo šedej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 34,90 €.

Tvrdený ochranný zadný kryt so stojanom

Chráňte svoj telefón a doprajte si pohodlné hands-free sledovanie. Dva stojany podopierajú telefón v 45° alebo 60° uhle a sú odpojiteľné bez použitia tlaku. K dispozícii je pre všetky tri modeli v čiernej a striebornej farbe. Odporúčaná maloobchodná cena je 34,90 €.

Priehľadný zadný kryt so stojanom

Užite si pohľad nielen na farbu svojho telefónu, ale aj na jeho displej. Čelná strana priehľadného krytu a pevná zadná PC strana chránia telefón počas podopierania a nastavovania preferovaného pozorovacieho uhla. Odporúčaná maloobchodná cena je 29,90 €.

Priehľadný ochranný kryt

Priehľadný a odolný kryt umožní predviesť farby z kolekcie Phantom podľa vášho výberu a po okrajoch má protišmykový vzor na pevnejšie uchopenie. K dispozícii je s čiernym alebo bielym okrajom. Odporúčaná maloobchodná cena je 34,90 €.

Priehľadný zadný kryt

Tento tenký a odolný obal chráni telefón pred poškodením a je dostatočne tenký na to, aby sa dal zasunúť do vrecka. A to všetko pri zachovaní krištáľovo čistej farby vášho telefónu. Odporúčaná maloobchodná cena je 19,90 €.

Pero S Pen

Ak sa vám podarí stratiť pero S Pen, môžete si ho opätovne dokúpiť. Pero S Pen s nízkym oneskorením ponúka prirodzený zážitok z písania a umožní vám ľahko si zapisovať a načrtávať svoje nápady. Jeho precízny hrot tiež uľahčuje editáciu videa. Odporúčaná maloobchodná cena je 39,90 €.

Napájací adaptér s rýchlonabíjaním (25 W)

Súčasťou dodávky telefónov z rodiny S21 nie je napájací adaptér. Ak potrebujete super rýchle nabíjanie, v predaji je v čiernej a bielej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 29,90 €.

Bezdrôtová nabíjacia podložka

Tenké prevedenie bezdrôtovej nabíjačky uľahčuje doplnenie energie po celý deň. Nechajte svoje obľúbené zariadenia vo svojich puzdrách a nabíjajte ich batériu vďaka 9 W nabíjaniu. Na plné nabitie vášho zariadenia vás upozorní vstavaná LED dióda. Bezdrôtová nabíjačka je k dispozícii v čiernej a bielej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 39,90 €.

Duálna bezdrôtová nabíjačka

Vďaka špeciálnemu miestu na hodinky Galaxy môžete súčasne nabíjať svoje hodinky a smartfón alebo hodinky a slúchadlá. Vďaka 9 W nabíjaniu získate rýchle nabitie, a to aj v prípade, že je vaše zariadenie v puzdre. K dispozícii je v čiernej alebo bielej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 59,90 €.

Bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Pro

Ak si chcete vychutnať špičkový hudobný zážitok s elegantným dizajnom z Galaxy S21 5G, siahnite po bezdrôtových slúchadlách Galaxy Buds Pro. Slúchadlá so „štupľovou“ konštrukciou sa vyznačujú vynikajúcim zvukom, špičkovou kvalitou hovorov, inteligentnou technológiou aktívneho potlačenia hluku (ANC) a bohatými možnosťami konektivity. Využijete ich tak aj s inými Galaxy zariadeniami. Galaxy Buds Pro sú v predaji od 29. januára 2021 v čiernej, striebornej a fialovej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 229 €.

galaxy buds pro

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.