Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hoci veľká časť ľudí sa postupne presúva späť do kancelárií, pre mnohých sa práca v domácom prostredí stáva novým štandardom. Pre tých, ktorí si vo svojej domácnosti chcú udržať kvalitné pracovné prostredie, ponúka značka Trust celý rad praktických produktov pre lepšie podmienky na prácu z domu. Od sedenia pri počítači až po ergonomické myši nezaťažujúce ruky ani po niekoľkohodinovej práci.

Ergonomická dobíjacia myš Trust VOXX

S bezdrôtovou dobíjacou myšou Trust VOXX s digitálnym displejom a ergonomickým zvislým dizajnom už nebudete namáhať zápästie ani počas dlhých pracovných dní. Vertikálny tvar myši znižuje namáhanie zápästia a ramena. Myš je vybavená deviatimi tlačidlami a citlivosťou v rozsahu 1 200-1600-2000-2400 DPI. Je určená pre pravákov a k počítaču sa pripája bezdrôtovo, pomocou USB dongle.

Ergonomická a dobíjacia vertikálna myš Trust VOXX je dostupná za 50, 99 eur.                                            

Webkamera Trust Taxon 

Praktickú webkameru Trust Taxon využijete pri používaní stolného počítača namiesto notebooku so zabudovanou kamerou. Ponúka kvalitné rozlíšenie QHD (2 560 × 1 440 px), ktoré možno využiť aj na streamovanie. O dokonalé výsledné video zachytené v zornom uhle 80 ° sa postará funkcia automatického ostrenia. Samozrejmosťou je aj vstavaný stereo mikrofón pre zachytenie zvuku.

Webkamera Trust Taxon QHD je dostupná za 81, 99 eur.                                                                                                            

Trust GXT1126 Aura

Tým, ktorí pracujú na notebooku, je určená chladiaca podložka Trust GXT1126 Aura. Vďaka nastaviteľnému náklonu zlepšuje ergonómiu práce a pomocou zabudovaného ventilátora s až 700 otáčkami za minútu udrží notebook v správnej prevádzkovej teplote. Ventilátor je veľmi tichý (30 dB) a jeho otáčky možno v prípade potreby regulovať. Chladiaca podložka je navrhnutá pre notebooky s displejom do veľkosti 17,3″. Hráči si navyše môžu zapnúť farebné podsvietenie, ktoré z podložky urobí efektný doplnok.

Trust GXT1126 Aura je v predaji za 50, 99 eur.

Herná stolička Trust GXT 707R Resto

Stolička Trust GXT 707R Resto je určená nielen hráčom, ale aj všetkým, ktorí trávia pri počítači v pracovnom procese niekoľko hodín bez prestávky. Jej ergonomické tvarovanie a príjemný materiál prináša potrebné pohodlie. Poťah stoličky tvorí kombinácia textilnej látky a syntetickej kože. Stolička je vybavená hojdacou mechanikou s aretáciou, bedrovou a hlavovou opierkou a nastaviteľnými opierkami. Jej maximálna nosnosť je 150 kg.

Stolička Trust GXT 707R Resto sa predáva v modrom, červenom a čiernom prevedení za 209, 99 eur.

Trust Puck – ultraľahká myš s dobíjacou batériou na cesty

Myš Trust Puck je vhodná pre aktívne pracujúcich či študentov, ktorí často menia miesto svojho pôsobiska. Je hrubá iba 27 mm a možno ju tak umiestniť do akejkoľvek príručnej tašky či kabelky. Myš Trust Puck je vybavená duálnym bezdrôtovým pripojením – buď pomocou vloženého WiFi dongle, či cez Bluetooth. Je tak možné si dongle (USB micro prijímač) nechať doma zasunutý v stolnom počítači a na cestách s notebookom využívať Bluetooth pripojenie. Tzv. silent click  tlačidlá pri stlačení nevydávajú žiadny počuteľný zvuk.

Vďaka zabudovanej dobíjacej batérii s výdržou desiatok hodín práce Trust Puck šetrí životné prostredie aj peňaženku. Keď sa batéria blíži k vybitiu, začne jemným svetelným signálom dávať najavo potrebné znovudobitie. To prebieha cez USB-C kábel (v balení).

Ergonomicky je myš Trust Puck vhodná pre pravákov aj ľavákov, je kompatibilná so zariadeniami so systémom Windows aj MacOS a pomocou tlačidla na nej možno nastaviť rôzne jemnosti DPI od 800 do 1600.

Na slovenskom trhu sa Trust Puck predáva v čiernom, modrom a ružovom prevedení za maloobchodnú cenu 19, 99 eur.

Značky: