Spoločnosť TP-Link predstavuje svoj nový cloudový kontrolór TP-Link Omada OC200, ktorý umožňuje profesionálnu centralizovanú správu Wi-Fi siete až pre 50 prístupových bodov. Je tak predurčený riadiť bezdrôtové siete v stredne veľkých firmách, kancelárskych centrách, verejných inštitúciách, hoteloch a väčších penziónoch, v školských budovách či pre verejne prístupný internet na regionálnej úrovni.

Cloudovo riadená bezdrôtová sieť

Cloudový kontrolór TP-Link OC200 vytvára základ bezdrôtových podnikových sietí a dokáže spravovať až 50 kompatibilných prístupových bodov súčasne z jedného miesta. To umožňuje bezdrôtovú sieť ľubovoľne rozširovať a posilňovať bez veľkých nárokov na IT. Kontrolór OC200 Omada zaisťuje tiež monitoring siete a poskytuje štatistiky a grafické analýzy prevádzky v reálnom čase. Prostredníctvom neho je možné tiež vykonávať aktualizácie firmvéru sieťových prvkov. K pohodlnému ovládaniu kontrolóra odkiaľkoľvek pomocou mobilného telefónu slúži výrobcom zdarma poskytovaná aplikácia Omada.

Podnikové zabezpečenie

K bezpečnému pripojovaniu používateľov v prostrediach ako maloobchod, pohostinstvá, verejná správa alebo školstvo slúži kaptívny portál, kde je pre povolenie prístupu vyžadovaný určitý úkon, napr. zadanie údajov, vyjadrenie súhlasu s podmienkami používania alebo vloženie prístupového kódu. Novinkou je autentizácia cez SMS, ktorá zjednodušuje proces pripojenia, a prihlasovanie cez Facebook, ktoré zvyšuje hodnotu firemného profilu poskytovateľa na tejto sociálnej sieti. Všetko je tiež v súlade s platným nariadením GDPR.

Podnikový výkon

Cloudový kontrolór OC200 je konštruovaný pre vysokú záťaž. V odolnom kovovom šasi je inštalovaná vysoko výkonná čipová súprava. Jeho zapojenie zjednodušuje napájanie prostredníctvom Ethernetovej prípojky (PoE) alebo microUSB. Kontrolór je vybavený tiež USB portom pre automatické zálohovanie.

Kľúčové vlastnosti OC200

  • Profesionálna centralizovaná správa Wi-Fi siete pre až 50 Access Pointov
  • Bezplatný prístup do cloudu umožňuje vykonávať správu kedykoľvek a odkiaľkoľvek
  • Podpora napájania cez dátové rozvody PoE (802.3af/802.3at) pre jednoduchú inštaláciu
  • Špičkové prevedenie s výkonnou čipovou súpravou, odolným kovovým krytom a USB portom pre automatické zálohovanie
  • Mobilná aplikácia Omada pre praktické ovládanie
  • Bezpečná sieť pre hosťov s niekoľkými možnosťami prihlasovania (Facebook Wi-Fi, SMS login, poukaz).

Viac informácií o produkte nájdete tu:

https://www.tp-link.com/cz/products/details/cat-5699_OC200.html#specifications

Značky: